Siirry sisältöön

Tunnista asiakasarvosi ja hinnoittele oikein

29.05.2024 18:00 – 29.05.2024 20:00, Kurikan kampus

Erityisesti uusien tuotteiden ja palveluiden menestys perustuu myynnin kykyyn näyttää tuotteen tai palvelun merkitys asiakkaalle. Asiakkaan saamaan arvoon perustuva myynti näyttää tuotteen tai palvelun vaikutuksen asiakkaalle tärkeään liiketoiminnan ja menestyksen mittariin. Arvoon perustuva hinnoittelu kytkee tuotteen tai palvelun hinnan asiakkaalle syntyvään arvoon. Koulutus esittelee esimerkein ja työkaluin arvoon perustuvan myynnin ja hinnoittelun.

Tule mukaan oppimaan miten voit hinnoitella tuotteesi ja palvelusi aiempaa paremmin ja pääset hyötymään asiakasarvostasi.

Tapahtuma on yrityksille ilmainen, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Kouluttajana toimii yrittäjyyden Epanet-professori Pekka Töytäri.

Töytärin tehtävään kuuluu erityisesti pk-yritysten liiketoiminnan kehittäminen. Hän sanoo, että hän on tutkimuksissaan tarkastellut mm. sitä, kuinka myynti synnyttää yhteisiä arvonluontimahdollisuuksia asiakkaiden kanssa.

Töytäri toiminut aiemmin kansainvälisessä liike-elämässä johtotehtävissa sekä konsulttialan yrittäjänä. Hän on pitänyt tuhansia puheita ja koulutuksia yrityksille. Hänen mukaansa akateeminen tutkimus pitää saada hyötykäyttöön ja juuri siksi hän kertoo mielellään yrityksille omista tutkimusaiheistaan.

Kurikan kampus

Kurikan kampus
Huovintie 1, Kurikka

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 24.05.2024 mennessä.

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuma muualla verkossa

Tapahtuman järjestäjä

Yrityspalvelupiste Formu
044 760 9122
jussi-pekka.kurikka@kurikka.fi