Siirry sisältöön

Kaupungin asiantuntijapalvelut

Kaupungin Yrityspalvelupiste Formu palvelee yrittäjiä ja kuntalaisia Kurikan ydinkeskustassa osoitteessa Keskuspuistikko 14.

Koronapandemian aikana palvelemme asiakkaitamme lähinnä sähköpostin ja puhelimen välityksellä arkisin klo 8 – 15.45. Asiakkaiden vastaanotot toimistolla ajanvarauksella.

Jotta voimme palvelella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme varaamaan tapaamisajan. Ole siis yhteydessä, niin sovitaan sopiva aika!

Olemme avanneet osan tapaamisajoistamme varattavaksi verkossa osoitteessa https://vello.fi/formu. Voit varata tapaamisajan myös sähköpostilla ja puhelimitse, jolloin voimme sopia tapaamisesta myös ajankohtaan jotka eivät ole varattavissa verkossa.

Formu on elinkeinotoiminnan osaamiskeskittymä, jossa yrittäjä tai yrittäjäksi aikova saa käytännön neuvot siihen, mihin mennä ja miten toimia yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Yrityspalvelupiste Formun kautta saa neuvoja muun muassa yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen liittyvissä asioissa. Kaupungilla on myös kattavat tiedot vapaista toimitiloista ja teollisuustonteista.

Tiloissamme järjestetään myös tilaisuuksia alueen yrittäjille. Tule juttusille tai kutsu meidät yrityskäynnille! Jotta voimme palvelella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, kannattaa sopia tapaamisaika. Saatamme olla paikalla myös ilman sopimista.

Formun tarjoamia palveluita ovat esimerkiksi:

  • yrittäjien neuvonta ja ohjaus asiantuntijoille
  • tilaisuudet, työpajat ja tapahtumat eri teemoilla
  • liiketoimintasuunnitelmassa avustaminen
  • investointi- ja kehittämistukien neuvonta
  • toimitilojen kartoitus ja esittely
  • sosiaalisen median kanavat ja yhteismarkkinointi (mm. esitteet, messut).

Yrityspalvelupiste Formu
Keskuspuistikko 14, 61300 Kurikka

Lisää tietoa Formusta ja sen palveluista ja tapahtumista löydät 
Youtube-videosta ja Facebookista.

Varaa tapaamisaika netissä

Ota yhteyttä!

Kurikka Jussi-Pekka
yritysasiamies
jussi-pekka.kurikka@kurikka.fi
044 760 9122
Bäckström Anne
yritysasiamies. Poissa 12/2021 saakka. Sijaisena Jussi-Pekka Kurikka.
Yli-Hynnilä Reetta
Hankekoordinaattori
reetta.yli-hynnila@kurikka.fi
050 305 4982