Siirry sisältöön

Kurikan pyöräilykampanja 1.5.-30.9.2023

Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään. Säännöllinen pyöräily edistää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, on edullista, melutonta ja ympäristöystävällistä.  YK:n tuoreen määritelmän mukaan polkupyörä on planeetan paras kulkuneuvo! Lähde sinäkin siis pyöräilemään ja osallistu kampanjaan.

Kurikan pyöräilykampanjaan voit osallistua useammalla eri tavalla:

  • Pyöräilyvihkot: Kurikan kaupungin alueella on 31 pyöräilykampanjan laatikkoa. Laatikoista löytyy vihot, joihin voi kirjoittaa nimen ja osallistua kampanjan arvontaan. Pyöräilyvihkoihin merkittävistä suorituksista suoritetaan arvonta perinteiseen tapaan kampanjan päätyttyä 30.9.2023.
  • Outdooractivessa julkaistujen reittien kiertäminen ja niistä palautteen antaminen: arvomme kerran kuukaudessa palkintoja palautteen antajien kesken. Palautelomake.
  • Pyöräilytapahtumat
  • Valtakunnallinen Kilometrikisa Kurikan joukkueessa: Liity Liikkuva Kurikka -joukkueeseen osallistumiskoodilla Liikkuvakurikka.

Kampanjan lopuksi arvomme yhden isomman palkinnon pyöräilyvihkoihin nimensä kirjanneiden ja reiteistä palautetta antaneiden kesken. Lisäksi pyöräilyvihkoista arvotaan pienempiä palkintoja kampanjan lopuksi.

Kampanjapostilaatikot löydät kartalta
Siltakorpi Annukka
liikuntatoimen päällikkö
annukka.siltakorpi@kurikka.fi
0400 273 960