Siirry sisältöön

InvestKurikka

Siirry InvestKurikka -palveluun

InvestKurikka on yrittäjille suunnattu palvelu, joka nostaa esille kiinnostavimmat yhteistyökumppanit, alihankkijat, tontit ja toimitilat Kurikan alueelta. Palvelusta löydät siis sekä vapaana olevat toimitilat ja tontit että kurikkalaiset B2B-yritykset.

Sivusto on avattu 18.6.2019.

Verkostoidu muiden yritysten kanssa

InvestKurikka-sivuston tavoitteena on antaa koko Suomelle mahdollisuus löytää kurikkalaiset oman alansa huippuyritykset.  Sivuston kautta halutaan myös edistää yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.

Mahdollinen sijoittaja, alihankkijaa etsivä pääurakoitsija tai muu toimija voi löytää sivustolta itselleen sopivan yrityksen tehokkaiden hakutyökalujen avulla. Kiinnostavan yrityksen löydettyään käyttäjä voi ottaa yritykseen yhteyttä sivustolta löytyvien yhteystietojen kautta tai siirtyä hakemaan lisätietoa yrityksen internetsivuilta.

Sijoitu Kurikkaan, yrittäjyyden kotikaupunkiin

InvestKurikka sisältää myös toimitilahaun, josta tulevat ja nykyiset yrittäjät voivat etsiä myytävänä ja vuokrattavana olevia yritystoimitiloja ja -tontteja Kurikan alueelta.

Kurikka on yrittäjäkaupunki, joka sijaitsee yritystoiminnan kannalta keskeisellä paikalla useiden valtateiden varrella ja suurien kaupunkien läheisyydessä. Alueella on jo valmiiksi kattava alihankkijaverkosto. Liity mukaan huipputekijöiden joukkoon!

Tutustu siis heti vapaisiin kohteisiimme ja kiinnostaviin yrityksiimme!

Luukko Juha
elinvoimajohtaja
juha.luukko@kurikka.fi
044 550 2639
Keskuspuistikko 14, 61300 Kurikka
Kurikka Jussi-Pekka
yritysasiantuntija
jussi-pekka.kurikka@kurikka.fi
044 760 9122