Siirry sisältöön

Miksi meille

Jalasjärven lukio on opiskelijan kokoinen lukio. Meillä opettajat ja henkilökunta tuntevat toisensa. Vuorovaikutuksemme on avointa, ja pystymme tarvittaessa reagoimaan muuttuviin olosuhteisiin. Opiskelijatuntemus mahdollistaa yksilöllisten opiskelupolkujen suunnittelun ja tukemisen. Meillä on aina aikaa jokaiselle opiskelijallemme, yhdessä löydämme järkevimmät ratkaisut.

Pyrimme aina ylläpitämään ja kehittämään yhteisöllisyyttämme, avoimuutta ja vastuullisuutta. Vaikeista asioistakaan puhuminen ei ole kiellettyä. 

Vahva ja avoin yhteisöllisyys perustuu jokaisen yksilön arvostamiseen; meillä jokaisella on oikeus olla oma itsensä osana opiskeluyhteisöä. Tavoitteenamme on aina mahdollistaa opiskelijoillemme turvallinen ja viihtyisä opiskeluympäristö, jossa on mahdollista kehittää itseään monipuolisesti.

Pääosa opiskelijoistamme on suorittanut peruskoulunsa Jalasjärven koulukeskuksessa, joten kouluympäristö on ennestään tuttu. Voimme hyvällä syyllä sanoa olevamme lähikoulu, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä sitä kautta valmiudet lukion jälkeisiin jatko-opintoihin.

Valmistumisensa jälkeen opiskelijamme ovat sijoittuneet jatko-opintoihin erittäin hyvin. Kevään 2021 yhteisvalinnan kautta korkea-asteen opintoihin hakeneista ylioppilaistamme hyväksyttiin 55% valtakunnallisen keskiarvon ollessa 33%.

Näistä kaikista asioista muodostuu Jallu-henki, jota vaalimme ja kehitämme jokainen omalla panoksellamme!