Siirry sisältöön

Hoitoaikojen ilmoittaminen ja seuranta

Kurikan kaupungissa on käytössä eAsiointi, sähköinen varhaiskasvatuksen hoitoaikojen ilmoittaminen sekä toteutuneiden hoitoaikojen seuraaminen. Ohjelmantuottaja on uudistanut ohjelmaa ja eAsioinnin rinnalle on avautumassa CGI Vesa, jonka kautta jatkossa tullaan varaamaan hoitoajat. Tällä hetkellä hoitoajat varataan vielä tuttuun tapaan eAsioinnin kautta. Varhaiskasvatuksessa olevien lasten huoltajille tullaan lähettämään muutoksesta tiedote, kun ohjelmantuottaja on saanut uuden ohjelman toimintaan ja sitä myöden aikataulu tarkentuu. Huomioithan, että lasten läsnäolokirjaukset varhaiskasvatusyksikössä tehdään jo uudella ohjelmalla CGI Vesalla, minkä vuoksi toteutuneita hoitotunteja ei ole tällä hetkellä mahdollista seurata eAsioinnissa.

Pääset ilmoittamaan hoitoajat seuraavien painikkeiden kautta

eAsiointi CGI Vesa

Lisätietoja hoitoaikojen ilmoittautumisesta ja seurannasta saat alla olevasta ohjeesta tai perhepäivähoidon ohjaajilta / päiväkotien johtajilta. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta sekä päiväkotien omien sivujen yhteydestä.

Ohjeet CGI Vesaan kirjautumiseen ja hoitoaikojen ilmoittamiseen

Kaikki Kurikan päiväkodit

Milloin pitää ilmoittaa hoitoajat?


Varaa lapsesi hoitoajat eAsioinnissa viimeistään viikkoa ennen hoidon tarvetta.

Miksi ennalta tiedossa olevat poissaolot pitää myös ilmoittaa?


Huomioithan, että myös ennalta tiedossa olevat poissaolot (lomat ym.) pitää ilmoittaa. Ennalta tiedossa olevat poissaolot tulee ilmoittaa, koska ne vaikuttavat henkilökunnan työvuoroihin sekä lasten ateriatilauksiin.

Voiko kerralla ilmoittaa koko kuukauden hoitoajat?


Voit ilmoittaa kerralla usean viikon hoitoajat. Suosituksena on, että ilmoitat koko kalenterikuukauden hoitoajat. Jokaiselle päivälle on muistettava tehdä merkintä, vuorohoidossa oleville lapsille myös viikonlopun päiville.

Mitä jos en ilmoita hoitoaikoja määräaikaan mennessä?


Jos et tee hoitoaikavarauksia määräpäivään mennessä, katsotaan, että tarvetta hoitopäiville ei seuraavan jakson aikana ole. Mikäli työstä tai opiskelusta johtuvaa välttämätöntä hoidon tarvetta kuitenkin on, ota välittömästi yhteyttä lapsesi päiväkodin johtajaan tai perhepäivähoidon ohjaajaan.

Mitä jos järjestelmä on jo lukkiutunut?


Kun järjestelmä on lukkiutunut, ja mikäli työstä tai opiskelusta johtuvasta syystä hoidon tarve muuttuu, ole yhteydessä lapsen ryhmään. Hoitotunteja saa varata maksimissaan sijoituspäätöksessä sovittujen tuntien mukaisesti. Kun järjestelmä on lukkiutunut, muutoksia tehdään vain perustelluista syistä.

Koskiniemi Leila
perhepäivähoidon ohjaaja
leila.koskiniemi@kurikka.fi
044 550 3053
Kirkkotie 4, 61600 Jalasjärvi
Latvala Elina
Perhepäivähoidon ohjaaja
elina.latvala@kurikka.fi
044 765 0199
Mäkitie 54, 61300 Kurikka