Siirry sisältöön

Aloittavalle ja nuorelle yritykselle

Aloittavalle yrittäjälle

Kurikan kaupungin Yrityspalvelupiste Formu palvelee yrittäjiä ja kuntalaisia Kurikan ydinkeskustassa osoitteessa Keskuspuistikko 14.

Aloittavien yrittäjien neuvontapalvelut tarjotaan Kurikassa Uusyrityskeskus Neuvoa antavan kautta. Varaa aika maksuttomaan palveluun, kun olet perustamassa yritystä. Palvelu on täysin luottamuksellista.

Voit myös halutettasi varata ensin ajan kaupungin yritysasiantuntijalle, jonka kanssa voit jalostaa ajatuksiasi ennen varsinaista yrityksen perustamisneuvontaa. Aloittavia yrittäjiä autamme mm. liiketoimintasuunnitelmassa ja ohjaamme tarpeiden mukaisten asiantuntijoiden tapaamisiin.

Mikäli et löydä sopivaa aikaa sähköisestä kalenterista, ota yhteyttä! Sähköisessä kalenterissa on vain osa tapaamisiin varatuista ajoista.

Seuraava maksuton Aloittavan yrittäjän ilta järjestetään 18. huhtikuuta Yrityspalvelupiste Formussa klo 17.30 alkaen.

Lue lisää Aloittavan yrittäjän illasta Varaa aika Uusyrityskeskukseen

Yritystulkki

Tutustu myös Yritystulkkiin, joka sisältää laskentaohjelmat, lomakkeet, sopimuspohjat ja käytännön tietoa yrittäjille. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun.

YritysTulkki

Lue lisää muista yrityspalveluistamme

Jos olet vielä vasta yrityksen suunnittelussa alkumetreillä, niin tule ensin yritysasiantuntijoidemme juttusille, autamme ja sparraamme sinua eteenpäin ja ohjaamme sinut sen jälkeen oikealle asiantuntijalle.

Bäckström Anne
yritysasiantuntija
anne.backstrom@kurikka.fi
044 732 4196
Kurikka Jussi-Pekka
yritysasiantuntija
jussi-pekka.kurikka@kurikka.fi
044 760 9122