Siirry sisältöön

Oiva-raportit

Ruokaan, ruokailuun ja ruoan valmistukseen liittyy monia laatunäkökohtia: hygienia, miellyttävyysarvot, tehokkuus ja tavoittavuus.

Omavalvonnan avulla toiminnan kriittiset pisteet tunnistetaan ja niitä seurataan. Oiva-raportti tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon sitä mukaan, kun elintarvikevalvonta-viranomaiset tekevät tarkastuksia. Keittiöiden oiva-raportteja voit katsoa alapuolelta linkeistä.

Laatua seurataan myös laboratoriossa elintarvikenäyttein, asiakasraatien palavereissa sekä asiakaspalautteiden kautta.

Linkki Oivahymy-raportteihin
(elintarvikealan valvonta)

Keskuskeittiön tarkastuskertomus Oiva

Jurvan oppilasravintolan tarkastuskertomus Oiva

Kampus tarkastuskertomus Oiva