Siirry sisältöön

Oiva-raportit

Ruokaan, ruokailuun ja ruoan valmistukseen liittyy monia laatunäkökohtia: hygienia, miellyttävyysarvot, tehokkuus ja tavoittavuus.

Omavalvonnan avulla toiminnan kriittiset pisteet tunnistetaan ja niitä seurataan. Oiva-raportti tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon sitä mukaan, kun elintarvikevalvonta-viranomaiset tekevät tarkastuksia. Keittiöiden oiva-raportteja voit katsoa alapuolelta linkeistä.

Laatua seurataan myös laboratoriossa elintarvikenäyttein, asiakasraatien palavereissa sekä asiakaspalautteiden kautta.

Linkki Oivahymy-raportteihin
(elintarvikealan valvonta)

Keskuskeittiön tarkastuskertomus Oiva

Jurvan oppilasravintolan tarkastuskertomus Oiva

Kampus keittiön tarkastuskertomus Oiva

Miedon päiväkodin keittiön tarkastuskertomus Oiva

Jyrän päiväkodin keittiön tarkastuskertomus Oiva

Nummen päiväkodin keittiön tarkastuskertomus Oiva

Jalasjärven terveyskeskuksen keittiön tarkastuskertomus Oiva

Palvelukeskus Palveluportin keskuskeittiön tarkastuskertomus Oiva

Luopajärven päiväkodin keittiön tarkastuskertomus Oiva