Siirry sisältöön

Toripaikat

Tervetuloa torimyyjäksi Kurikkaan!

Kurikan tori sijaitsee Kurikan keskustassa S-Marketin ja Kurikan kirkon välisellä alueella. Tori antaa torikauppiaille hyvät edellytykset toimia lähellä keskustan palveluita. Torin välittömässä läheisyydessä sijaitsee viheralue, hevospatsaita, leikkipuisto minigolf-alueineen ja tunnelmallinen Torin Tötterö -kesäkahvio. 

Torilla tapahtuu

Vipinää ja elämää torille tuo kesän aikana viikoittain järjestettävät teemoitetut kesätori-illat, joiden ohjelmaan voi tutustua tapahtumakalenterista. Tori-alue on varattuna kesän aikana isoille tapahtumille kesäkuun puolivälissä (Haku Päällä -festivaali) ja elokuun puolivälissä (Kurikan markkinat). Muina ajankohtina läpi kesän myyntipaikat ovat avoinna kaikille.  

Yleistä torimyynnistä

Torialueen kaksi eteläpäädyn pylväsväliä on tarkoitettu torimyyjille. Myyntipaikasta ei peritä maksua eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Torimyynti on sallittua sellaisilla tavaroilla ja palveluilla, joiden välittäminen on yleisten määräysten ja säädösten mukaan laillista.  Valaisinpylväiden yhteydestä on saatavissa verkkovirtaa (220 V). Torimyyjä vastaa oman alueensa ja ympäristönsä siisteydestä ja siitä, että myydyt tuotteet eivät aiheuta epäsiisteyttä. Jokainen myyjä on velvollinen siivoamaan oman paikkansa ympäristöineen myyntipäivän päättyessä. 

Lisätietoja

Yhteydenotot arkisin klo 8-16.

Bäckström Anne
yritysasiantuntija, Visit Kurikka -vastaava
anne.backstrom@kurikka.fi
044 732 4196
Pihlajamäki Marko
Kiinteistönhoitaja
marko.pihlajamaki@kurikka.fi
050 595 0568