Siirry sisältöön

Koti Kurikasta

Tervehdys Kurikasta!

Mukavaa kuulla, että Kurikka kiinnostaa. Meillä onkin täällä paikka juuri Sinulle – muutit sitten yksin tai yhdessä, taajamaan tai syrjempään, hetkeksi tai loppuelämäksi. Kurikassa Sinua odottavat kaikki hyvän arjen ainekset ja 21 000 kurikkalaisen lämmin joukko.

Kaupunkimme on rakentunut asukkaat ja yrittäjät edellä. Tämä näkyy esimerkiksi liikuntapaikkojen moninaisuutena, ulkoiluympäristöjen kauneutena sekä yrittäjille tarjottavina palveluina. Vaikka kaikkeen emme mekään pysty, tavoitteenamme on vuosi vuodelta parempi Kurikka. Tukenamme on onneksi kurikkalaisten ainutlaatuinen yhteishenki, monella mittarilla Suomen vahvin maatalous sekä toinen toistaan hienommat yritykset. Tästä joukosta on helppoa olla ylpeä!

Kurikassa on paljon ainutlaatuista. Meillä yli 65-vuotiaat kuntoilevat kaupungin tarjoamilla liikuntapalveluseteleillä, lukiolaiset opiskelevat ehkäpä Suomen hienoimmalla kampuksella ja lapset ja nuoret liikkuvat heidän toiveidensa pohjalta rakennetussa skeittiparkissa. Urheilupuistomme saa monet haukkomaan henkeään, ja kaksi uimahallia, laskettelukeskus ja moottoriurheilumahdollisuudet varmistavat, että harrastuspaikkoja löytyy harrastukseen kuin harrastukseen.

Kokoomme nähden meillä on siis tarjottavana poikkeuksellisen paljon hyvän arjen kannalta tärkeitä asioita. Ja sitä mitä meiltä ei Kurikasta löydy, löytyy takuulla lähellä sijaitsevista maakuntakeskuksista Seinäjoelta ja Vaasasta – joihin on meiltä ihan lyhyt matka.

Olemme koonneet tälle sivulle sellaisia asioita, joiden ajattelemme kiinnostavan uutta kurikkalaista, Kurikkaan muuttoa suunnittelevaa tai tulevan kotikaupungin valintaa vielä pohtivaa.

Toivotan Kurikan kaupungin puolesta Sinut lämpimästi tervetulleeksi Kurikkaan!

Anna-Kaisa Pusa
kaupunginjohtaja

Tustustu lisää:

www.unelmienkaupunki.fi

www.visitkurikka.fi

Asuminen

Kaikki vapaat tontit Vuokra-asunnot Saaren vapaat tontit

Työt ja opinnot

Työpaikat Yrityspalvelut Koulut ja päiväkodit

Vapaa-aika ja hyvinvointi

Sosiaali- ja terveyspalvelut Vapaa-aika ja harrastukset

Kurikan kaupunki

Kaupungin palvelut ja yhteystiedot Ajankohtaiset asiat
Kurikan kaupungin kirjaamo
kurikan.kaupunki@kurikka.fi
(06) 451 3555 vaihde ark. klo 9–15
Laurintie 21, 61300 Kurikka