Siirry sisältöön

Kävely- ja pyöräilytapahtumat

Kurikan kaupungin liikuntatoimi kokoaa Kurikan alueen kävely- ja pyöräilytapahtumien kalenterin vuoden 2024 toukokuusta syyskuulle. Kävely- ja pyöräilykalenterin koonti on osa Kurikan kaupungin kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelmaa.

Kävely- ja pyöräilykalenteriin ilmoittautuminen

Toiveena on, että yhdistykset, seurat, järjestöt, yritykset ja vapaaehtoisten ryhmät järjestäisivät erilaisia kaikille avoimia ja maksuttomia yhteislenkkitapahtumia. Lenkit voivat olla joko kävely- tai pyörälenkkejä. Lenkkien on tarkoitus olla sellaisia, että monen tasoisten liikkujien on mahdollista osallistua. Tarkoituksena on järjestää kohtaamisia ja saada ihmiset liikkumaan yhdessä uusiin paikkoihin.

Ajatuksena on, että järjestettävillä yhteislenkeillä on vetäjät kutsuvan tahon puolesta. Tapahtumista kootaan Kurikan yhteinen kävely- ja pyöräilytapahtumien kalenteri tälle sivulle. Mikäli haluat ilmoittaa yllämainitun kaltaisesta tapahtumasta, ole yhteydessä liikuntatoimeen Kyösti Koivuniemeen, kyosti.koivuniemi@kurikka.fi / 040 5892632

  • Tour de Kurikka pyöräily – sunnuntaina 9.6.2024 klo 9:00

Lähtö Kurikan Torikahvilan edustalta. Reitit n. 110 km. Kesto 4,5-8 tuntia. Ajoryhmiä ja reittejä on kaksi: Retkipyöräily sekä Maantiepyöräily.

Ilmoittautuminen retkipyöräilyyn antti(at)maki-ontto.com. Viestiin tieto ajoryhmästä; retkipyöräily.

Ilmoittautuminen maantiepyöräilyyn kurikkamtb(at)gmail.comViestiin tieto ajoryhmästä; maantiepyöräily.

Tapahtuma on maksuton! Lisätietoa Antilta p. 0500 564 482 (retkipyöräily) ja  Vepsulta p. 044 331 0081 (maantiepyöräily).

Järjestänä toimivat Kurikka MTB ry, Kurikan kaupunki ja LC-paitapiiska, Tervetuloa!

  • Tour de Kurikka MTB lauantaina 10.8. 2024 klo 10:00, Pitkämö Canyon Camping

Tervetuloa rennolle maastopyöräsafarille elokuulla Kurikkaan. Tapahtumapaikkana on tuttu Pitkämö Canyon Camping, Moljakantie 28, Kurikka.

Tarjolla on kolme ajoryhmää (kilpa, vauhti ja retki). Kilpa-ajoryhmä ajaa luonnollisesti kovinta vauhtia sekä teknisesti vaativimman reitin ja retkiryhmä rauhallisinta vauhtia ja teknisesti helpoimman reitin. Reitit julkaistaan www.jalki.fi verkkosivulla heinäkuun aikana.

Huom! Kyseessä ei ole kilpailu, vaan yhteislenkki, jossa ajetaan kaveria ei jätetä periaatteella. Ryhmillä on kapteeni, joka vetää lenkin ja perämies/nainen, joka ajaa ryhmän viimeisenä varmistaen, että kaikki pysyvät mukana reitillä.

Ilmoittautumiset kurikkamtb(at)gmail.comMerkitse ilmoittautumiseen ajoryhmä.

Lisätietoja Sami Viitalalta: 044-450 0027.

Siltakorpi Annukka
liikuntatoimen päällikkö
annukka.siltakorpi@kurikka.fi
0400 273 960