Siirry sisältöön

Lapsen hoitaminen kotona

Kotihoidontuen kuntalisä Kurikassa on 50 €/kk vuonna 2019. Lisä maksetaan Kelan kotihoidontuen yhteydessä. Hakemus Kelaan riittää eli kaupungilta ei tukea tarvitse erikseen hakea. Kelalla on tiedot Kurikan kuntalisästä. 

Lisätietoja Kelan sivuilta.

Kurikan alueelta löytyy myös monipuolisesti eri tahojen järjestämää toimintaa koko perheelle. Avoin päiväkoti SoPeVa on lapsiperheiden kohtauspaikka, jossa perheillä on mahdollisuus tutustua toisiin samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin perheisiin ja saada vertaisryhmän kasvatuksellista tukea matalan kynnyksen palveluna. Saman katon alta löytyvät perheiden kanssa työskentelevät, erilaiset toimijat.

Avoin päiväkoti SoPeVa Facebookissa

Kurikan seurakunta järjestää lapsille ja lapsiperheille monenlaista toimintaa ja tapahtumia. Lisätietoja Kurikan seurakunnan sivuilta.

Jalasjärven ja Jurvan alueella MLL-yhdistykset järjestävät perhekahvilatoimintaa ja erilaisia tapahtumia. Kurikan alueella toimii Kotona ry, jonka toimintaa pidetään Avoin päiväkoti SoPeVan tiloissa. Lisäksi Kotona ry järjestää erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

Lisätietoja: