Siirry sisältöön

Lamminjärven osallistaminen

Hankkeen lyhyt kuvaus

Jalasjärven Lamminjärven alueelle laaditaan uutta kehittämissuunnitelmaa ja sen rinnalle toteutussuunnitelma. Lamminjärven alue on Jalasjärven keskustassa sijaitseva laaja virkistysalue, jossa on runsaasti toimintoja ja käyttäjiä. Alueelle on laadittu aiemmin ideasuunnitelma vuonna 2018. Ideasuunnitelma on ottanut yleisellä tasolla kantaa alueen kehittämissuuntiin ja erilaisten toimintojen sijoitteluun alueella. Suunnitelman laatimisen jälkeen alueen tarpeet ovat muuttuneet.

Alueen kehittämistarpeet on tunnistettu laajasti. Nyt laadittavassa suunnitelmassa osallistetaan alueen käyttäjiä ja laaditaan alueelle eri osapuolia palveleva suunnitelma. Suunnitelmassa otetaan huomioon erilaiset toiminnot, erilaiset toimijat, eri tahojen tarpeet, alueen toiminnot eri vuodenaikoina sekä muun muassa matkailulliset näkökulmat.

Suunnitelman laadintaan on haettu hanke, jota on rahoittamassa Leader Liiveri. Hankeen toimia toteutteaan 1.8.2022-31.7.2023. Hankkeen toteuttajana on Kurikan kaupungin elinvoimaosasto.

Yli-Hynnilä Reetta
hankeasiantuntija
reetta.yli-hynnila@kurikka.fi
050 305 4982