Siirry sisältöön

Yritysrahoitusneuvonta

Formusta yrittäjä tai yrittäjäksi aikova saa veloituksetta neuvontaa ja käytännön apua yritysrahoituksen hakemiseen. Formun asiantuntijoilla on tiivis yhteistyöverkosto, jonka kanssa neuvottelemme aktiivisesti parhaista mahdollisista rahoitusvaihtoehdoista. Varaa aika tai sovi tapaaminen niin kartoitetaan rahoitustarpeet ja mahdollisuudet yhdessä.

Varaa tapaamisaika netistä

EU:n maaseuturahaston tuet yrityksille ovat auenneet

Hartaasti odotetut EU:n maaseuturahaston yritystuet ovat auenneet juuri ennen juhannusta. Tukimuotoja on runsaasti sekä investointiin että yrityksen kehittämiseen ja ne ovat hieman muuttuneet viime kaudesta.

Tukea myöntää Kurikan ja Jurvan alueella Leader Suupohja ja Jalasjärven alueella Leader Liiveri. Leader-ryhmien myöntämät tuet ovat keskenään samanlaisia, kohdistuvat vain eri alueille. Kokoluokaltaan isommat hankkeet ohjautuvat suoraan ELY-keskukseen.

Hakemukset tehdään Hyrrä-asiointipalvelussa, joka on uudistunut käyttöliittymältään uudelle EU-rahoituskaudelle. Uudistunut asiointipalvelu ohjaa ja opastaa hakemuksen teossa aiempaa enemmän. Tukipäätökset siirtyvät lomakauden yli elokuun loppuun, mutta tukihakemuksia voi tehdä jo nyt Hyrrä-järjestelmän uudessa versiossa.

Mikäli sinulla on idea yrityksen investoinnista tai kehittämisestä autamme mielellämme parhaan tukimuodon löytämisessä ja hankkeen hakemisessa. Varaa aika hankeasiantuntijaltamme Reetta Yli-Hynnilältä, reetta.yli-hynnila@kurikka.fi, 050 305 4982 tai Vellon kautta. 

Uutiskirje: yritystukien haku on avautunut
Yli-Hynnilä Reetta
hankeasiantuntija
reetta.yli-hynnila@kurikka.fi
050 305 4982