Siirry sisältöön

Koulunuorisotyö

Jalasjärven yläasteen koulunuorisotyö

Koulunuorisotyöntekijä ohjaa mm. liikunnallisia välitunteja, oppimistorin pelivälitunteja, ryhmäytyksiä, kerhoja ja eriaiheisia kasvatustunteja. Koulunuorisotyöntekijä vierailee myös jonkun verran oppitunneilla, on mukana vanhempainilloissa, perinteisissä hyvinvointi-iltapäivissä ja oppilashuoltoryhmän kokoontumisissa. Koulunuorisotyöntekijä voi tukea myös TET-jaksojen eli työelämään tutustumisjaksojen sujumista tavaten sinua näiden jaksojen aikana.

Nuorisotyöntekijä koululla päivittäin sinua varten – tule moikkaamaan!

Toimi näin

Voit olla yhteydessä koulunuorisotyöntekijään, kun jokin mietityttää koulunkäynnissä, kaverisuhteissa, vapaa-ajassa tai muussa asiassa. Eikö mikään mietitytä? Ovet ovat avoinna – voit tulla myös muuten vaan moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumiset. Koulunuorisotyöntekijän tilat löytyvät lukion päädystä kasvatusohjaajan ja terveydenhoitajan tilojen yhteydestä.

Voit tavata koulunuorisotyöntekijää kahden kesken tai osallistua erilaisiin ryhmätoimintoihin esimerkiksi välitunneilla. Tavoitat koulunuorisotyöntekijän myös sosiaalisen median kanavilla Instagramissa, Snapchatissa ja Tiktokissa.

Kenelle?

  • Nuorisotyön palvelut on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille nuorille.
  • Palvelu on tarkoitettu Jalasjärven yläasteen oppilaille.