Siirry sisältöön

Tietoa palveluntarjoajille ja tapahtumanjärjestäjille

Yrityksillä, yhdistyksillä ja seuroilla on mahdollisuus päästä mukaan Nuorisopassiin muun muassa esitelläkseen omaa toimintaansa. Yritykset, yhdistykset ja seurat voivat olla yhteydessä Nuorisopassitiimiin ja tarjota sovellukseen esimerkiksi koululaisten palveluiden alennettuja hintoja sekä maksuttomia tai alennettuja tutustumiskertoja. Etujen saajat voidaan rajata tiettyyn ikäryhmään ja yksittäisen käyttäjän etujen määrä voidaan rajata.

Ravintoloitsija, haluatko mukaan lomalounaan tarjoajaksi?

Koulujen loma-aikoina tarjoamme perinteisesti 5€ lomalounasedun Nuorisopassin käyttäjille. Pyrimme yhteistyössä Kurikan alueen ravintoloitsijoiden kanssa tarjoamaan koululaisille ja opiskelijoille edullisen lounasvaihtoehdon lomaviikon ajan. Pääasiallinen tavoite 5€ lomalounaskampanjamme takana on tukea lasten ja nuorten terveellistä ruokailua lomaviikon aikana ja samalla tarjota vanhemmille ansaittua taukoa ruoanlaitosta.

Jos haluatte mukaan kampanjaan pyydämme teitä määrittelemään, mitä etu pitää sisällään, kuten esimerkiksi buffet-lounaan, keittolounaan ja salaatin tai vaikkapa ranskalaiset ja juoman.

Seuraava lomalounas kampanja on talvilomaviikon yhteydessä viikolla 9. Pyydämme teitä olemaan yhteydessä ja lähettämään etua koskevat tiedot sähköpostitse osoitteeseen kyosti.koivuniemi@kurikka.fi viimeistään 22.2. klo 12 mennessä. Tarvitsemme myös seuraavat tiedot: yrityksenne nimi, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero, yrityksen verkkosivujen osoite linkkinä sekä yrityksenne logo kuvatiedostona.

Mikäli olette kiinnostuneita Nuorisopassista, voimme sopia tapaamisen ja esitellä käytännössä, millainen sovellus on ja miten se toimii.

Mukaan sovellukseen pääsee ottamalla yhteyttä Kurikan kaupungin Nuorisopassi-tiimiin. Yhteystiedot alla!

Yhteystiedot

Koivuniemi Kyösti
Harrastus kaikille Kurikassa -hankekoordinaattori
kyosti.koivuniemi@kurikka.fi
040 5892632
Keskuspuistikko 14, Kurikka

Tapahtumakalenteri

Nuorisopassissa on myös tapahtumakalenteri, joka näyttää käyttäjälle kaikki alueen lapsille ja nuorille suunnatut tapahtumat. Tapahtumakalenteri hakee tapahtumatiedot suoraa Kurikan kaupungin tapahtumakalenterista. Ilmoittamalla tapahtuman Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteriin tapahtumatiedot päivittyvät myös Kurikan tapahtumakalenteriin ja Nuorisopassi-sovellukseen.

Tapahtumakalenteri