Siirry sisältöön

Omistajanvaihdosneuvonta

Suunnitelmissa yrityksen ostaminen tai myyminen? Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntija Jorma Ranta tarjoaa maksutonta apua! Tapaamiset voidaan sopia joko yrityksen tiloihin, Yrityspalvelupiste Formuun tai Seinäjoelle Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimistolle.

Kuntien ja kaupunkien elinvoiman sekä työpaikkojen säilymisen kannalta on elintärkeää, että mahdollisimman monelle toimivalle yritykselle löytyy uusi omistaja.

Kurikan kaupunki tarjoaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien kautta maksutonta omistajanvaihdosneuvontaa yrityksen ostajille ja myyjille. Palvelut ovat maksuttomia eivätkä edellytä yrittäjäjärjestön jäsenyyttä. Tottakai voit keskustella yrityksen myyntiin tai ostamiseen liittyvistä asioista myös kaupungin yritysasiantuntijoiden kanssa ja pallotella ajatuksia.

Palveluihin kannattaa hakeutua mahdollisimman aikaisin yrityskauppaa suunniteltaessa. Kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Lue lisää EPY:n omistajanvaihdospalvelusta

Voit etsiä asiantuntijaa myös yritysten omistajanvaihdosneuvonnan hakupalvelusta. Hakupalvelu kokoaa omistajanvaihdosneuvontaa tarjoavat tahot. Mukana on yli 120 neuvojaa, jotka edustavat Suomen Yrittäjien aluejärjestöjä ja niiden kehittämishankkeita, Uusyrityskeskuksia, kuntien elinkeinotoimia ja -yhtiöitä, ProAgriaa, Metsäkeskusta sekä muita omistajanvaihdosneuvontaa antavia julkisia ja yksityisiä tahoja.

Kurikka Jussi-Pekka
yritysasiantuntija
jussi-pekka.kurikka@kurikka.fi
044 760 9122