Siirry sisältöön

Tietoisku: Yrityksen sisäinen työnantajakuva

30.11.2022 16:00 – 30.11.2022 16:30

Atria Suomi Oy:n rekrytointipäällikkö Tytti Isokangas perehdyttää kuulijat syksyn viimeisessä tietoiskussa yrityksen sisäiseen työnantajakuvaan. Puheenvuorossaan Tytti kertoo, miten Atrialla rakennetaan työnantajakuvaa ja mitä tehdään sen eteen, että joka päivä toteutuu slogan: ”Hyvästä työstä parempi mieli”. Atrialla Tytin tärkein tehtävä on varmistaa, että yrityksellä on riittävästi monipuolista osaamista ja osaajia menestyvän kansainvälisen ruokatalon bisneksen pyörittämiseen. Jotta tämä varmistuu, on yrityksen veto- ja pitovoima oltava kunnossa.

Tytti Isokangas on KM, Atrian Suomi Oy:n rekrytointipäällikkö ja HR-ammattilainen, jolla on monipuolinen osaamistausta julkiselta ja yksityiseltä sektorilta erilaisista työtehtävistä. Aluekehittämisen kentältä Tytti on kartuttanut kokemusta Seinäjoen kaupunkiseudulla mm. Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:ssä ja TEM:in kehittämisohjelmissa kehitysyhtiö Into Seinäjoen palveluksessa.

Tietoiskun arvioitu kesto on noin 30 minuuttia. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.seutukaupunkiosaajat.fi/ajankohtaista/some-tietoiskuja-syksyll%C3%A4-2022  

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman järjestäjä

Seutukaupunkiosaajat