Siirry sisältöön

Kurikan kaupunki hakee paikkatietoasiantuntijaa

Kurikan kaupungin ympäristötoimessa on haettavana paikkatietoasiantuntijan tehtävä 2.5.2024 alkaen. Ympäristötoimi on osa teknistä osastoa.

Paikkatietoasuntuntija tulee toimimaan maastomittaajien esihenkilönä sekä erilaisissa maastomittaukseen, paikkatietoon ja kiinteistönmuodostukseen liittyvissä tehtävissä.

Kurikan kaupunki ylläpitää kiinteistörekisteriä asemakaava-alueillaan (kanta-Kurikka). Paikkatietoasiantuntijalla on tärkeä valmistelurooli kiinteistörekisterinpitoon liittyvissä maastomittaustehtävissä sekä keskeinen rooli paikkatietojärjestelmän kehittämisessä. Kaupunki on panostanut digitalisaatioon. Käytössä on nykyaikainen Tiera City -paikkatietojärjestelmä, joka perustaltaan pohjautuu ArcGIS- ohjelmistoon.

Paikkatietoasiantuntijan toimen täytössä tullaan ensisijaisesti hakemaan maanmittausinsinööriä, mutta hakijalla voi myös olla muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi kokemus kunta-alasta, maastomittauksista ja toimitustuotantoprosessiin liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy Kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaisesti.

Kurikan kaupungilla on käytössä Epassi, työsuhdepolkupyörä ja etätyömahdollisuus sovitusti.

Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos olet, niin pyydämme sinua toimittamaan hakemuksesi 12.4.2024 klo 15 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry kautta (www.kuntarekry.fi) tai osoitteella Kurikan kaupunki / kirjaamo, PL 500, 61301 KURIKKA. Kuoreen merkintä Hakemus / paikkatietoasiantuntija. Hakemukseen liitetään CV tai vastaava. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätiedot: kaupungingeodeetti Kati Sulonen, kati.sulonen@kurikka.fi, p. 044 735 5441