Siirry sisältöön

Kurikan kaupungin Maaseutuiltamissa Jannika B, Sadonkorjuutorilla lähiruokaa ja muita tuotteita

Kurikassa järjestetään lauantaina 1.10.2022 Maaseutuiltamat sekä Sadonkorjuutori. Tapahtumat ovat jatkoa viime syksynä Kurikassa järjestettyyn valtakunnalliseen, virtuaaliseen Maaseutuparlamentti-tapahtumaan, ja ne linkittyvät myös Maaseutuverkoston samana viikonloppuna järjestämään Maaseutugaalaan, jossa juhlistetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa ja palkitaan ohjelmakauden upeimpia onnistumisia. 

Maaseutuiltamat pidetään Kurikan Kampuksella lauantaina 1.10.2022 klo 17.30 alkaen. Iltamissa esiintyvät Jannika B sekä Tulva, jossa musisoi kurikkalaisia nuoria. Ennen musiikkiesityksiä tarjolla on kakkukahvit. Tilaisuus on ikärajaton ja maksuton, mutta jokainen osallistuja tarvitsee ilmaislipun päästäkseen sisään. Lippuja on jaossa rajoitettu määrä. Lipun saa hankittua tapahtuman kotisivuilta löytyvän erillisen linkin kautta tai Kurikan Elomarkkinoilta kaupungin osastolta pe 19.8. ja la 20.8.2022. Ensimmäinen erä lippuja tulee saataville verkkopalveluun ti 9.8.2022 klo 15.00 ja toinen erä ke 17.8.2022 klo 9.00.

”Haluamme tällä ilmaiskonsertilla kiittää kaikkia, jotka aikanaan keväällä 2019 äänestivät Kurikkaa Maaseutuparlamentin järjestämispaikaksi ja joiden ansiosta saimme pitää upean tapahtuman Kurikan Kampuksella viime syksynä”, valottaa apulaiskaupunginjohtaja Juha Luukko tapahtuman taustoja.

Sadonkorjuutorilla monenlaista tutustuttavaa

Samana päivänä lauantaina 1.10.2022 klo 10–15 järjestetään Kurikan torilla Sadonkorjuutori. Tarjolla on monipuolinen valikoima kotimaista lähiruokaa lähituottajien myyntipisteissä, luonnontuotteita, käsitöitä sekä paljon muuta mielenkiintoista tutustuttavaa. Alueella on myös järjestöjen infopisteitä ja lapsille ohjattua tekemistä. Sadonkorjuutorin järjestävät yhteistyössä Kurikan kaupunki, MTK sekä paikalliset tuottajat ja järjestöt.

Lisätietoja tarvittaessa:

Apulaiskaupunginjohtaja Juha Luukko, Kurikan kaupunki, puh. 044 550 2639

Yritysasiamies Anne Bäckström, Kurikan kaupunki, puh. 044 732 4196

Tästä Maaseutuiltamien verkkosivuille