Siirry sisältöön

Kurikan kaupungin hallinto- ja talousosasto hakee tiedonhallinnan asiantuntijaa

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämän vaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 19000) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi

Kurikan kaupungin hallinto- ja talousosasto hakee tiedonhallinnan asiantuntijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 19.8.2024 – 18.8.2025. Tehtävä sijoittuu hallintopalveluihin.

Tiedonhallinnan asiantuntijan tehtävänä on mm.

  • ohjata ja kehittää kaupungin asiakirjahallintaa ja tiedonhallintaa,
  • huolehtia asiakirjahallintaan ja tiedonhallintaan liittyvästä koulutuksesta ja neuvonnasta,
  • vastata kaupungin keskusarkiston säilytys-, hoito- ja käyttöpalvelutehtävistä,
  • ylläpitää ja kehittää kaupungin tiedonhallintamallia,
  • toimia kaupungin tietosuojavastaavana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Työkokemus julkishallinnon asiakirjahallinnan ja tiedonhallinnan tehtävistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme tiedonhallinnan ja asiakirjahallinnan säädösten, määräysten, suositusten ja järjestelmien tuntemusta sekä alan koulutusta. Odotamme sinulta myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia, oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävää haetaan 14.6.2024 klo 15.00 mennessä. Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Tehtävää voi hakea myös kirjallisesti osoitteella Kurikan kaupunki, PL 500, 61301 KURIKKA. Hakemuksia ei palauteta.

Tehtävässä on mahdollista jonkin verran etätyöhön.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka tällä hetkellä on 3499 euroa/kk.

Tehtävään valittavalla on neljän kuukauden koeaika.

Kurikan kaupungilla on käytössä Epassi sekä työsuhdepolkupyöräetu.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallintojohtaja Petri Lammassaari, petri.lammassaari@kurikka.fi, p. 050 412 0597 tai hallinnon suunnittelija Hannu Pihlaja, hannu.pihlaja@kurikka.fi, p. 044 748 3758.

Kurikassa 27.5.2024                                
Osastopäällikkö