Siirry sisältöön

Kurikan Asu ja Elä -messut tuplasi kävijämääränsä viime vuodesta!

Asu ja Elä -messut pidettiin viikonloppuna 9.-10.9.2023 ihanassa aurinkoisessa säässä Kurikan kampuksella. Kävijöitä oli kahden päivän aikana 4000 eli kaksinkertaisesti viime vuoden kesäkuussa pidettyihin messuihin verrattuna. Näytteilleasettajia oli 72.

”Kävijöiltä tuli kiitosta hyvästä tunnelmasta, ja myös näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä”, iloitsee messut koordinoinut yritysasiantuntija Anne Bäckström Kurikan kaupungilta. ”Myös ostosmahdollisuuksia ja näytteilleasettajien kokonaisuutta kehuttiin.”

Näytteilleasettajilta kysytään tarkempaa palautetta vielä erikseen, jotta kokonaisuutta voidaan vielä hienosäätää vuonna 2025, jolloin Asu ja Elä -messut järjestetään seuraavan kerran.

Messujen aikana järjestetty lavaohjelma veti hyvin yleisöä. Ohjelmaosioissa nähtiin mm. Suomen Yrittäjien toimitusjohtajan Mikael Pentikäisen puhe, tangokuningas Keijo Hietikon musiikkiesitys, taikuri Tomi Laitamäen show sekä paikallisten yritysten muotinäytös.

”Olemme erittäin tyytyväisiä kävijämäärään ja messujen onnistumiseen” toteaa elinvoimajohtaja Juha Luukko Kurikan kaupungilta. ”Myös tonttivarauksia tehtiin kaupungin osastolla kaksi kappaletta, mikä on hienoa.”

Asu ja Elä -messut on tapahtuma, joka esittelee kurikkalaista yrittäjyyttä, osaamista, asumista ja elämistä. Näytteilleasettajia tapahtumassa on mm. sisustuksen, kodin kunnossapidon, liikunnan ja hyvinvoinnin aloilta.

Lisätietoja tarvittaessa:

Bäckström Anne
yritysasiantuntija, Visit Kurikka -vastaava
anne.backstrom@kurikka.fi
044 732 4196
Luukko Juha
elinvoimajohtaja
juha.luukko@kurikka.fi
044 550 2639
Keskuspuistikko 14, 61300 Kurikka