Siirry sisältöön

Kurikan muuttajapaketin kuponkivihon uudistus – Kutsu yrityksille

Kurikkaan muuttaa vuosittain noin 300-400 uutta taloutta (yli 500-700 uutta asukasta). Kurikan kaupunki lähettää uusille asukkaille muuttajapaketin, joka sisältää tietoa kaupungista ja sen palveluista.

Muuttajapaketin mukana toimitetaan myös kuponkivihko. Kuponkivihko on käytännöllinen, paperinen vihkonen, joka kokoaa yhteen jalasjärvisten, jurvalaisten ja kurikkalaisten yritysten kuponkeja ja tarjouksia. Sen tavoitteena on auttaa uusia asukkaita löytämään paikalliset yritykset ja näiden palvelut.

Nyt on aika päivittää kuponkivihko vuosille 2024–2026. Osallistuminen on yrityksille maksutonta ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden näkyä ja tavoittaa kaupungin uudet asukkaat.

Osallistumisohjeet:

Kaikki Kurikassa toimivat yritykset ovat tervetulleita mukaan kuponkivihkoon. Osallistumisen edellytyksenä on, että yritys tarjoaa uusille asukkaille suunnatun etuuden kuponkia vastaan. Tarjous voi olla esimerkiksi alennus, lisäpalvelu tai kaupanpäällinen tai mikä tahansa pieni etu, jolla uusia asukkaita houkutellaan tutustumaan yrityksen palveluihin.

Tarjous tulee olla jatkuva ja voimassa vuoden 2026 loppuun saakka. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake 30.5.2024 mennessä. Ilmoittautumislomakkeen löydät osoitteesta https://kurikka.fi/tarjouskuponkivihkoon.

Kutsumme lämpimästi kaikki Kurikan alueen yrittäjät mukaan päivitettyyn kuponkivihkoon, jossa yhdessä tarjoamme uusille asukkaille mahdollisuuksia tutustua paikalliseen tarjontaan.