Siirry sisältöön

Ensimmäinen Parasta paikalliselta -tapahtuma näkyy Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan katukuvassa 15.-16.3.2024

Kurikan kaupunki / elinvoimaosasto tiedottaa 8.3.2024, julkaisuvapaa heti

Anne Bäckström (vas.) Kurikan kaupungin yritysasiantuntija ja Tanja Salonen (oik.) Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Kurikan Kukkakontista pitelevät iloisina käsissään värikästä Parasta paikalliselta -kampanjan viiriä.
Anne Bäckström(vas.) Kurikan kaupungin yritysasiantuntija ja Tanja Salonen (oik.) Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Kurikan Kukkakontista

Kurikan kaupunki ja yli 70 yritystä Kurikasta, Jalasjärveltä ja Jurvasta järjestävät yhteistyössä Parasta paikalliselta -kampanjapäivät pe-la 15.-16.3.2024. Kampanjapäivillä on luvassa mm. paikallisten yritysten erikoistarjouksia, tuotemaistatuksia, pidempiä aukioloja sekä tarjoiluja ja kaupanpäällisiä. Kurikan kolmen taajamakeskustan katukuvassa tapahtuma tulee näkymään mm. julisteina, kyltteinä ja ilmapalloina.

”Yritykset Kurikasta, Jalasjärveltä ja Jurvasta ovat ideoineet valtavan määrän kiinnostavia tarjouksia ja muita erikoisetuja kampanjapäivien ajaksi”, iloitsee yritysasiantuntija Anne Bäckström Kurikan kaupungilta. ”Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa kampanjavinkit Asu ja Elä -verkkosivuilta jo etukäteen ja lähteä paikan päälle kauempaakin!”

Parasta paikalliselta -tapahtuma järjestetään jatkossa kaksi kertaa vuodessa Kurikan kauppiasverkoston voimin. Työnjaosta on yhdessä sovittu, että Kurikan kaupunki hoitaa kauppiasverkoston koordinoinnin ja esimerkiksi kampanjamateriaalien yhteishankinnat. Näin jäsenyrityksille jää enemmän aikaa ja resursseja keskittyä oman kampanjan ideoimiseen ja rakentamiseen.

”Koko kaupungin elinvoimaisuudelle on tärkeää, että meillä on jatkossakin sekä päivittäistavara- että erikoisliikkeitä ja yritysten tarjoamia palveluita”, toteaa elinvoimajohtaja Juha Luukko Kurikan kaupungilta. ”On mahtavaa, että tälle uudelle konseptille on saatu yrittäjien puolelta niin positiivinen vastaanotto ja jäsenyrittäjät ovat innostuneita uudesta kampanjakonseptista.”

Lisätietoja tarvittaessa:

Parasta paikalliselta -kampanajasivu Asu&Elä Facebook-sivu
Bäckström Anne
yritysasiantuntija, Visit Kurikka -vastaava
anne.backstrom@kurikka.fi
044 732 4196
Luukko Juha
elinvoimajohtaja
juha.luukko@kurikka.fi
044 550 2639
Keskuspuistikko 14, 61300 Kurikka