Siirry sisältöön

VisitKurikka-sivusto näkyy monessa kanavassa kesän aikana

Kurikan kaupunki tiedottaa 17.6.2024, julkaisuvapaa heti

VisitKurikka-sivuston tavoitteena on edistää matkailua Kurikassa sekä tarjota matkailijoille ja kuntalaisille tietoa Kurikan kiinnostavista matkailukohteista. Sivusto kokoaa kattavasti Kurikan, Jurvan ja Jalasjärven alueiden matkailupalvelu- ja käyntikohdetarjonnan useilla eri kielillä. Visitkurikka.fi-verkkosivujen sisällöt on mahdollista lukea ja kuunnella suomen lisäksi englanniksi, ruotsiksi, viroksi, ukrainaksi, venäjäksi, saksaksi, ranskaksi, thaiksi, vietnamiksi tai turkiksi. Tarjonta on jaettu kategorioihin, joita ovat ”syö ja juo”, ”majoitu”, ”ostokset”, ”näe ja koe” sekä ”juhli ja kokousta”. Lisäksi sivuille on koottu artikkeleita ajankohtaisista teemoista eri vuodenajoittain.

– Esimerkiksi skeittipuistot houkuttelevat paljon väkeä koko maakunnasta. Muun muassa näitä koko perheen maksuttomia kohteita olemme koonneet sivustolle, toteaa Kurikan kaupungin yritysasiantuntija Anne Bäckström.

VisitKurikka-sivustolla mukana oleminen on yrityksille ilmaista. Yritykset voivat liittyä mukaan helposti lisäämällä tietonsa VisitKurikka-sivustolla olevan lomakkeen kautta.

VisitKurikka-sivusto näkyy niin sosiaalisessa mediassa kuin televisiossakin. Instagram- ja Facebook-tilit perustettiin huhtikuussa, ja kesän aikana alueellista markkinointia toteutetaan näkyvästi muun muassa Nelosella ja Ruudussa. Alueellisessa markkinoinnissa käytettävä mainosvideo toteutettiin toukokuun helteillä kaupungin omien asiantuntijoiden voimin.

Digitaalisen markkinoinnin lisäksi VisitKurikka jalkautuu Farmari-maatalousnäyttelyyn Seinäjoelle 4.–6.7.2024. Suomalaisen ruuantuotannon ja maatalousalan huipputapahtuma Farmarissa VisitKurikka esittelee kiinnostavia kohteita Kurikasta, Jurvasta ja Jalasjärveltä sekä jakaa tuoreita SYÖ&JUO-esitteitä, joihin on koottu kaikki Kurikan alueella toimivat ruokapaikat. Esitteitä on jaossa myös Kurikan kirjastoissa omissa esitetelineissään, Kurikan torilla sijaitsevassa Torin Tötterössä ja osassa Parasta paikalliselta -yrityksiä.

VisitKurikka-sivustoon voi tutustua osoitteessa www.visitkurikka.fi.