Siirry sisältöön

Kurikan kaupunki hakee ympäristötarkastajaa

Kurikan kaupungin ympäristönsuojelussa haetaan ympäristötarkastajaa vakituiseen virkassuhteeseen 1.5.2024 alkaen.

Ympäristönsuojelutiimimme etsii ympäristötarkastajaa. Ympäristötarkastaja toimii kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen eli ympäristölautakunnan alaisena viranhaltijana ympäristönsuojelun viranomais- ja asiantuntijatehtävissä yhdessä kahden ympäristöinsinöörin kanssa. Ympäristötarkastajan tehtäväkenttä koostuu pääsääntöisesti ympäristönsuojelulain ja maa-aineslain mukaisen suunnitelmallisen valvonnan tehtävistä sekä muista toimialan erityislainsäädännön mukaisista valvonta-asioista. Kaikki ympäristönsuojelun viranhaltijat pystyvät tarvittaessa toimimaan myös toistensa sijaisina.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ympäristönsuojeluun soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi alan lainsäädännön tuntemista. Etsimältämme henkilöltä toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä ja kykyä hoitaa tehtäviä sekä itsenäisesti että tiiminä. Arvostamme erityisesti kokemusta ympäristö- ja maa-aineslupien valmistelusta ja valvonnasta, mutta myös muuten laajaa kokemusta alaan liittyvien valvontatehtävien hoitamisesta sekä tehtävän hoitamisessa käytettävien sähköisten työkalujen, kuten Lupapiste, YLVA ja NOTTO, käytöstä. Ympäristötarkastajan virkatehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy Kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaisesti.

Kurikan kaupungilla on käytössä Epassi, työsuhdepolkupyörä ja etätyömahdollisuus sovitusti.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos olet, niin pyydämme sinua toimittamaan hakemuksesi 12.4.2024 klo 15 mennessä ensisijaisesti kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) tai osoitteella Kurikan kaupunki / kirjaamo, PL 500, 61301 KURIKKA. Kuoreen merkintä Hakemus / ympäristötarkastaja. Hakemukseen liitetään CV tai vastaava. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätiedot: kaupungingeodeetti Kati Sulonen, kati.sulonen@kurikka.fi, p. 044 735 5441