Siirry sisältöön

Haemme talousasiantuntijaa

Hakuaikaa on jatkettu 8.2.2024 saakka.

Olemme hyväntuulinen taloushallinnontiimi ja odotamme sinua joukkoomme.

Kurikan kaupungin hallinto- ja talousosasto hakee Talousasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.3.2024 alkaen. Talousasiantuntijan tehtävä sijoittuu tukipalveluihin.

Talousasiantuntijan tehtävänä on vastata kaupungin ja kaupungin hoitamien tytäryhtiöiden päivittäisen kirjanpidon toimivuudesta ja ajantasaisuudesta, tilinpäätösten laatimisesta sekä konsernitilinpäätökseen liittyvistä tehtävistä. Lisäksi tehtävänä on valtion kunnille, kuntayhtymille ja hyvinvointialueille määrättyjen kaupunkikonsernin talousraportointien kokoaminen ja toimittaminen Valtiokonttorin järjestelmään.

Lisäksi talousasiantuntijan tehtävinä ovat päivittäinen kirjanpito, arvonlisäverotilitykset, kuukausiraportointi ja veroilmoitusten laadinta.

Tehtävässä painotetaan taloushallinnon prosessien kehittämistä, järjestelmistä saatavan lisäarvon hyödyntämistä sekä automatisoinnin edistämistä.

Talousasiantuntijan pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.
Valitulta toivottaan kokemusta kirjapitäjän tehtävistä, joustavuutta, itsenäistä työotetta, kehityshalukkuutta ja yhteistyökykyä.

Lisäksi arvostamme useamman vuoden vankkaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä, tilinpäätöksistä ja hyviä tietoteknisiä taitoja.  Kokemusta konsernitilinpäätöksistä, kunnan tai kaupungin kirjanpidosta ja kuntatietoraportoinnista katsotaan eduksi.

Tarjoamme vahvan tiimin tuen.

Tehtävässä on mahdollista jonkin verran etätyöhön.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.  Tehtäväkohtainen palkka tällä hetkellä on 3420,44 euroa/kk.

Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävää haetaan 8.2.2024 klo 15.00 mennessä.
Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelun osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hae kuntarekryssä!

Tehtävää voi hakea myös kirjallisesti, jolloin hakemukset, joihin tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo, toimitetaan os. Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Kurikan kaupungilla on käytössä Epassi sekä työsuhdepolkupyöräetu.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. talousjohtaja Marjukka Kätevä

Kätevä Marjukka
vs. talousjohtaja
marjukka.kateva@kurikka.fi
044 550 2573