Siirry sisältöön

Kaviokarnevaali - Hevostapahtuma Kurikassa 10.-11.6.2023

Pinnalla nyt

Karttapalvelusta löydät vapaat tontit, ajantasaisen asemakaavan sekä paikkatietoa palveluista ja muista kohteista.

Karttapalvelussa kaikki vapaat tontit

Kurikassa tapahtuu

Katso myös

Visit Kurikka -logo

VisitKurikka-sivu esittelee Kurikan mielenkiintoisimmat matkakohteet.

Sivulta löydät muun muassa Kurikan kauneimmat luontokohteet, mielenkiintoiset kulttuurinähtävyydet sekä tekemistä lapsiperheille. Tervetuloa löytämään tekemistä kesälomalle!

Siirry VisitKurikka-sivulle

Invest Kurikka

InvestKurikka on yrityspalvelu, joka nostaa esille kurikkalaiset yhteistyökumppanit, alihankkijat, tontit ja toimitilat Kurikan alueelta.

Siirry InvestKurikka-sivustolle

 

Kurikan Kampuksen logo

Sedun ja Kurikan kaupungin omistama Kiinteistö Oy Kurikan Kampus rakennutti lukion ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoille modernit ja muunneltavat oppimisympäristöt. Monipuoliset tilat palvelevat myös muita käyttäjäryhmiä.

Siirry Kurikan Kampuksen sivuille

 

Seuraavat Asu&Elä -messut järjestetään 9.-10.9.2023.

Tapahtuma palaa alkuperäiseen ajankohtaan, kauniiseen syyskauteen. Vietämme Asu&Elä –messuja Kurikan Kampuksella, joka tapahtuma-areenana mahdollistaa laajan näkyvyyden kurikkalaiselle osaamiselle, asumiselle ja elämiselle.

Pitkän pohdinnan jälkeen päätimme, että koteihin ja messuihin kurkistetaan jatkossa vuorovuosin. Seuraavan kerran siis esittelemme kurikkalaisia koteja Asu&Elä -teemalla vuonna 2024 toisen tapahtumakokonaisuuden yhteydessä ja ensi syksynä 2023 keskitymme elämäniloisiin messuihin!

Siirry Asu&Elä -sivulle

Poimintoja