Siirry sisältöön

Haemme kokkia vakinaiseen toimeen

Haemme puhtaus- ja ruokapalveluihin asiakaspalveluhenkistä, reipasta ja oma-aloitteista kokkia vakinaiseen toimeen Kurikan kaupungille alkaen 8.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Työn alkusijoituspiste on Jurvan kuntakeskuksen alueen ruokapalvelut ja asiakasryhmänä lapset ja nuoret. Työhön kuuluu monipuolisesti ruoan esivalmistus-, valmistus-, jako- ja tarjoilutyötä sekä astiahuollon tehtäviä. 

Ruokapalveluissa kelpoisuusvaatimuksena perustehtäviin on soveltuva catering-alan tutkinto tai vastaava sekä riittävän pitkä kokemus keittiöalan tehtävistä ja hygieniapassi suoritettuna.

Kurikan kaupungin puhtaus- ja ruokapalvelut tuottavat tukipalveluja kunnan sisäisille asiakkaille päiväkoteihin ja kouluihin. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7 – 16 välille.

Palkkaus KVTES:n mukaan.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Paikat tullaan täyttämään syksyn 2024 aikana. Haastattelut pidetään viikolla elokuussa. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset ja mahdolliset muut todistukset.

Mahdollisia kysymyksiä voi laittaa sähköpostiin maarit.annala@kurikka.fi. Kysymyksiin vastataan loman takia pienellä viiveellä.

Hakuaika päättyy 19.7.2024 klo 15.00. Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi), työavain KUR-03-9-24   Hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteella Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka.  Hakemuksia ei palauteta.

Hae kuntarekryssä!