Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen

Sitova ilmoittautuminen kevään -20 yo-kirjoituksiin

Ilmoittautumislomake on auki Wilmassa ajalla 11.11.-23.11.2019.

Käytäthän kirjautuessasi Mozillan-selainta, näin ilmoittautumislomake tulostuu oikeanlaisena. Täytä lomake, tallenna (tallennus siirtää ilmoittautumistietosi oppilashallinto-ohjelmaan!), tulosta ja allekirjoita mustekynällä. Toimita lomake rehtorille, toimistosihteerille tai lukion toimiston postilokeroon viimeistään maanantaina 25.11. klo 15 mennessä.

Joe et ole enää lukion opiskelija, voit ilmoittautua alla olevan linkin kautta. Täytä lomake ja toimita se lukiolle viimeistään perjantaina 22.11.2019 klo 15 mennessä.

Ilmoittautumislomake yo-kokeeseen

HUOM. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan annettujen määräaikojen jälkeen.

Laskin ja taulukkokirja on jätettävä tarkistukseen (opettajalle tai lukion toimistoon) kahta päivää ennen ko. yo-koetta. Merkitse molempien kansiin etu- ja sukunimesi selkeällä käsialalla.

Lukion opiskelijoille kevään kirjoituksia koskeva yo-lasku jaetaan tammikuulla ryhmänohjauksessa. Kaksoistutkinnon suorittajille, uusijoille, tutkinnon täydentäjille sekä erillisen kokeen suorittajille lasku lähetetään kotiosoitteeseen. Laskun eräpäivä on 31.1.2020. Maksamatta jäänyt lasku on ulosottokelpoinen.

Muuta: Muista eväät ja lämmin pukeutuminen. Vaatteissa ja eväissä mahdollisesti olevat tekstit on peitettävä jo kotona. Kirjoitustilaan kutsuttaessa tähän ei ole enää aikaa!

Ylioppilaskirjoitusten koepäivät löytyvät ylioppilastutkintolautakunnan sivulta