Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään -21 yo-kirjoituksiin on päättynyt.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Noudata annettua aikataulua, jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Käytäthän Wilmaan kirjautuessasi Mozillan selainta, jolloin ilmoittautumislomake tulostuu yhdelle sivulle. Muista tallentaa täytetty lomake! Tulosta ilmoittautumislomake tallennuksen jälkeen, ja palauta se mustekynällä allekirjoitettuna joko lukion toimistoon, tai toimiston vieressä olevaan postilokerikkoon nro 11.

Heille, jotka eivät enää ole lukion kirjoilla (uusijat, tutkinnon täydentäjät, erillisen kokeen suorittajat) löytyy erillinen ilmoittautumislomake. Palauta lomake mustekynällä allekirjoitettuna Kampuksen ovipielessä olevaan lukion postilaatikkoon. Voit myös lähettää allekirjoitetun ilmoittautumislomakkeen osoitteeseen hanne.ojainvali@kurikka.fi (saat vahvistuskuittauksen, kun sähköpostilla lähetetty lomake on vastaanotettu).

Kirjoituspäivän aamuna koululla on oltava paikalla klo 8.15! Muista ottaa henkilökortti tai passi mukaan kirjoituksiin. Muista myös lämmin pukeutuminen, sekä eväissä ja vaatetuksessa mahdollisesti olevien tekstien peittäminen jo kotona. Kirjoitustilaan kutsuttaessa tähän ei ole aikaa!

Omia laskimia ja taulukkokirjoja ei saa enää käyttää. Kokeessa käytetään abittijärjestelmässä olevia taulukoita ja laskimia.

Yo-laskut jaetaan tammikuulla ryhmänohjauksessa. Kaksoistutkinnon suorittajille, uusijoille, tutkinnon täydentäjille sekä erillisen kokeen suorittajille lasku lähetetään postitse. Laskun eräpäivä tulee olemaan 31.1.2021. Maksamatta jäänyt lasku on ulosottokelpoinen.

Ylioppilaskirjoitusten koepäivät löytyvät ylioppilastutkintolautakunnan sivulta

Katso: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/kokelaille