Siirry sisältöön

Kurikan pyöräilykampanja 1.5.-22.9.2022 

Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään. Säännöllinen pyöräily edistää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, on edullista, melutonta ja ympäristöystävällistä.  YK:n tuoreen määritelmän mukaan polkupyörä on planeetan paras kulkuneuvo! Lähde sinäkin siis pyöräilemään ja osallistu kampanjaan.

Kurikan pyöräilykampanjaan osallistumisen kolme tapaa! Osallistu vaikka kaikkiin!

1.Pyöräilyvihkot

Kurikan kaupungin alueella on 31 pyöräilykampanjan laatikkoa. Laatikoista löytyy vihot, joihin voi kirjoittaa nimen ja osallistua kampanjan arvontaan. Pyöräilyvihkoihin merkittävistä suorituksista suoritetaan arvonta perinteiseen tapaan kampanjan päätyttyä 22.9.2022

2. QR-koodit

Pyöräilykampanjan postilaatikoista löytyy lisäksi QR-koodi, jonka voit avata kännykäsi takakameralla. QR-koodilla pyöräilykampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan kuukausittain lisäpalkintoja aikavälillä 1.5-22.9.2022. Jätä henkilötietosi ja pyöräilykampanjan postilaatikon sijainti QR-koodista avautuvaan kyselyyn niin osallistut arvontaan!

3. Osallistu myös Kurikan kaupungin liikuntatoimen joukkueeseen kilometrikisassa!

Kurikan kaupungin liikuntatoimi on perustanut joukkueen valtakunnalliseen kilometrikisaan, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat sekä omaa että joukkueen saldoa. Riittää kun rekisteröidyt sivustolle Kilometrikisan verkkosivuilla ja liityt joukkueeseen Pyöräilevä Kurikka (osallistumiskoodi: pyöräileväkurikka2022) ja lähdet kirjaamaan suorituksiasi.

Kampanjapostilaatikot löydät kartalta