Siirry sisältöön

Kävely- ja pyöräilytapahtumat

Kurikan kaupungin liikuntatoimi on koonnut Kurikan alueen kävely- ja pyöräilytapahtumien kalenterin vuoden 2021 kesän ja alkusyksyn ajalle. Kävely- ja pyöräilykalenterin koonti on osa Kurikan kaupungin kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelmaa.

Kalenteri

Viikoittaiset pyöräilylenkit keskiviikkoisin alkaen 1.6. klo 18.30 Järjestäjä: Kurikan MTB. Lisätietoja Kurikka MTB – Tapahtumat

Jokipiin keskiviikko-pyöräily klo 18. Pyöräilyt järjestetään keskiviikkoisin 9.6., 23.6., 7.7., 21.7., 4.8. ja 18.8. Järjestäjä: Jokipiin Kyläyhdistys

Yhteinen pyörälenkki Närvijoella 10.6. ja 1.7. ja 22.7. klo 18. Järjestäjä: Närvijoen kyläseura ry

Sydäniskurikävelytapahtuma-kiertue, järjestäjä Sydänliitto
21.6. Jalasjärvellä klo 10 Palveluportin pihasta (Tenavatie 4)
26.8. Kurikassa klo 18 Kurikan torilta
31.8. Jurvassa klo 17 Jurvan torilta

Parkourkierros Lamminjärvellä 16.6.2021 klo 17 ja klo 18 Järjestäjä: Mukula ry Lisätietoja parkourkierroksesta täältä.

Tour De Kurikka 20.6. klo 9. Järjestäjä: Kurikka MTB.

Tour De Kurikka 8.7. klo 10. Järjestäjä: Kurikka MTB.

Kävely- ja pyöräilykalenteriin ilmoittautuminen

Toiveena on, että yhdistykset, seurat, järjestöt, yritykset ja vapaaehtoisten ryhmät järjestäisivät erilaisia kaikille avoimia ja maksuttomia yhteislenkkitapahtumia. Lenkit voivat olla joko kävely- tai pyörälenkkejä. Lenkkien on tarkoitus olla sellaisia, että monen tasoisten liikkujien on mahdollista osallistua. Tarkoituksena on järjestää kohtaamisia ja saada ihmiset liikkumaan yhdessä uusiin paikkoihin.

Ajatuksena on, että järjestettävillä yhteislenkeillä on vetäjät kutsuvan tahon puolesta.

Tapahtumista kootaan Kurikan yhteinen kävely- ja pyöräilytapahtumien kalenteri tälle sivulle. Alla näkyvän linkin takaa löytyy ilmoittautumislomake, jolla erilaiset seurat, yhdistykset, järjestöt, yhteisöt, yritykset ja vapaaehtoisten ryhmät voivat ilmoittaa itse järjestämistään kävely- tai pyöräilytapahtumista.

Jos tapahtumassa on tarjoilua, liikuntatoimi korvaa syntyneitä kustannuksia pienellä avustuksella. Kuluja korvataan jälkikäteen kävijämäärien mukaisesti seuraavalla tavalla: alle 20 henkilön tapahtumat 50 euroa, alle 50 henkilöä 100 euroa ja yli 50 henkilöä 200 euroa.

Ilmoittautuminen