Siirry sisältöön

Va. erityisopettajan virka haettavana

Kurikan kaupungin sivistystoimessa on haettavana 8.6.2023 klo 12.00 mennessä

va. erityisopettajan virka ajalle 1.8.2023-31.7.2024. Sijoituspaikat ovat Hirvijärven ja Koskuen koulut. Virka täytetään mahdollisesti vakinaisesti myöhemmin.

Hirvijärven koulussa on n. 65 ja Koskuen koulussa on n. 58 oppilasta.

Etsimme osaavaan ja kehittämismyönteiseen joukkoomme erityisopetuksen ammattilaista. Heillä on myös käytössään tarvittaviin opetusmateriaaleihin ja oppimisen apuvälineisiin kohdennettua rahaa. Erityisopettajien konsultoivan työn osuutta kehitetään kunnassa jatkuvasti ja heille osoitetaan tähän työaikaa. 

Erityisopettajien työn tukena kunnassa toimii erityisopetuksen rehtori, joka vastaa oppimisen tuen järjestämisestä ja kehittämisestä, sekä kunnassa toimivien erityisopettajien yhteistyön mahdollistamisesta.

Edellytämme erityisopettajan kelpoisuutta. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, oppilaslähtöisyyttä ja arvostavan kohtaamisen taitoja sekä joustavuutta muokata ja kehittää toimintaa tilanteiden mukaan.

Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös muut hakijat.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kelpoisuus tulee ilmoittaa selkeästi myös vapaamuotoisessa hakemuksessa. Hakea voi myös kirjallisesti, jolloin hakemukset liitteineen lähetetään osoitteeseen Kurikan kaupunki, opetustoimi, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua vaalipäätöksen tiedoksisaannista.

Tiedustelut: Hirvijärven koulunjohtaja Anna-Maija Koskela puh. 050 546 7053, Koskuen koulunjohtaja Jaana Korkiamäki, puh. 044 550 2461 tai erityisopetuksen rehtori Maarit Hietaharju-Nisonen, puh. 050 444 0805.

Kurikassa 25.5.2023                                Opetuspäällikkö