Siirry sisältöön

Tule mukaan Kävelykilometrikisaan!

Kaupunki ja liikuntatoimi haastavat kuntalaisia mukaan kävelyä ja hyvinvointia edistävään kisaan!

Tule mukaan joko yksin, kaverin tai vaikkapa oman yhteisösi kanssa leikkimieliseen ja maksuttomaan valtakunnalliseen Kävelykilometrikisaan! Kävelykilometrikisa on käynnissä 1.5.-31.10.2021 välisen ajan, jolloin osallistujat kirjaavat kaikki ulkona kävellyt kilometrinsä ohjelman sivulle. Järjestävä tahot ovat HSL sekä Traficom ja parhaimmistolle on luvassa palkintoja.

Linkki Kävelykilometrikisan omille nettisivuille: Kävelykilometrikisa

KURIKKALAISILLA OMA JOUKKUE – Kurikkalaaset kävelöö

Kurikan liikuntatoimi toimii koko Kurikan ”Kurikkalaaset kävelöö” –joukkueen kapteenina. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki kurikkalaiset, yksin, pareittain tai isompana ryhmänä. Jokainen osallistuja kirjaa itsensä mukaan ”Kurikkalaaset kävelöö” –joukkueeseen omalla nimimerkillä ja salasanalla, jonka jälkeen voi liittyä joukkueeseen osallistumiskoodilla ”Kurikkalaaset2021”. Huomioithan, että kerrytät Kurikalle kilometrejä kuntakilpailuun vain, kun ilmoitat omissa tiedoissasi paikkakunnaksi Kurikan.

Joukkue: Kurikkalaaset kävelöö

Osallistumiskoodi: Kurikkalaaset2021

VOIT ILMOITTAA MYÖS OMAN JOUKKUEESI OMALLA NIMELLÄ KISAAN MUKAAN

Onko teidän työyhteisö, seura tai kyläyhdistys innokas lähtemään Kävelykilometrikisaan omalla joukkueella? Kun ilmoitatte omissa tiedoissa paikkakunnaksi Kurikan, kerrytätte kaupungille kilometrejä kuntien väliseen kisaan, mutta samalla taistelette joukkueiden välisestä palkinnosta.

Oman joukkueen perustamiseksi teidän tulee nimetä vastuuhenkilö eli kapteeni, joka perustaa joukkueen ja jakaa joukkueen osallistumiskoodin muille jäsenille.

Liikuntatoimi antaa tukea myös kaupungin alueella oleville joukkueille. Voit siis varata teidän yhteisölle ja joukkueelle liikuntaohjaajan tsemppikäynnin, jolloin voidaan tehdä yhteislenkki tai katsoa vaikkapa kävelytekniikkaa yhdessä.

LISÄTIETOA JA ILMOITTAUTUMINEN:

Tule mukaan leikkimieliseen kisaan. Kävelykilometrikisa on jo käynnissä, mutta voit kirjata kilometrisi myös takautuvasti!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja ilmoita itsesi tai joukkueesi mukaan: Kävelykilometrikisa


Liikuntatoimi mukana koko Kävelykilometrikisan ajan:

Liikuntatoimen facebook: Kurikan liikuntatoimi

Somessa voit käyttää kurikkalaisten omaa kisahastagia: #kurikkalaasetkävelöö #kävelykilometrikisa2021

Varaa liikunnanohjaajan tsemppikäynti joukkueellesi alla olevista yhteystiedoista.

Peltomäki Jenni
Hyvinvointiohjaaja
jenni.peltomaki@kurikka.fi
044 737 6903
Isoniemi Emmi
Erityisryhmien liikunnanohjaaja
emmi.isoniemi@kurikka.fi
044 702 2181

Tulostettavat materiaalit kampanjaan: