Siirry sisältöön
‹ Palaa Tapahtumalistaan

Tuunaa muutoskykyisyyttäsi, yrittäjä!

19.08.2020 18:00 – 19.08.2020 20:30
Tuunaa muutoskykyisyyttäsi, yrittäjä!

Tilaisuuden aiheena on yrittäjien muutoskykyisyys, josta koulutuksen pitää kurikkalainen yrittäjä Maria Marttila ( https://bloomia.fi/).

Muutoskykyisyydellä eli resilienssillä tarkoitetaan kykyä kohdata sekä palautua psyykkisesti kuormittavista sekä toimintakykyä uhkaavista tilanteista. Monesti elämä yllättää ja haastavissa tilanteissa energia voi mennä siihen, että selviytyy edes joten kuten. Nykymaailmassa muutos tuntuu olevan pysyvää, ja se voi olla mielelle haastavaa, Yksi selviytymisen ja menestymisen edellytyksistä on kykymme mukautua muutoksiin. Sekä omaa että koko organisaation muutoskykyisyyttä voi kehittää.

Yrittäjä Maria Marttilan webinaarissa pohditaan, mistä kaikesta muutoskykyisyys rakentuu ja miten muutoskykyisyyttä voi vahvistaa? Entä miten voi säilyttää oman toimijuuden ja suhtautua tulevaisuuteen toiveikkaasti vastoinkäymistenkin keskellä?

Tilaisuus järjestetään ns. hybriditilaisuutena, eli voit osallistua tilaisuuteen paikanpäällä Yrityspalvelupiste Formussa tai verkossa etäyhteyksien avulla osoitteessa https://meet.google.com/awk-mtxf-wyk.

Aikataulu
18.00 Kahvit
18.30 Tuunaa muutoskykyisyyttäsi, yrittäjä!

Yrityspalvelupiste Formu
Keskuspuistikko 14, Kurikka

Google Meet
https://meet.google.com/awk-mtxf-wyk

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 18.8. klo 15 mennessä.

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman järjestäjä

Yrityspalvelupiste Formu
044 760 9122
jussi-pekka.kurikka@kurikka.fi