Siirry sisältöön
‹ Palaa Tapahtumalistaan

#SuosittelenKurikkaa

31.01.2020 – 27.03.2020

Kaupunginjohtaja kertoi joulukuussa joulukalenterin muodossa 24 hyvää asiaa Kurikasta. Nyt on sinun vuorosi tarttua haasteeseen!

Kerro meille, mikä tai mitkä asiat ovat mielestäsi parasta Kurikassa. Jaa mielipiteesi tekstin, kuvan tai videon muodossa Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä aihetunnisteella #suosittelenkurikkaa. Voit myös osallistua kirjoittamalla mielipiteesi kirjastoista löytyville #suosittelenkurikkaa-pisteelle.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan perjantaina 27.3.2020 kolme yli 200 euron arvoista Kurikka-elämyspakettia. Paketit sisältävät muun muassa kaksi 50 euron lahjakorttia vapaasti valitsemaasi kurikkalaiseen liikkeeseen, elokuva-, tapahtuma- ja uimalippuja sekä pieniä yllätyksiä.

Suosittelun kohde voi olla vaikkapa yritys, henkilö, maisema, rakennus, harrastus, ilmiö, tunnelma, hetki – ihan mitä vain kurikkalaista!

Voit suositella Kurikkaa niin monta kertaa kuin haluat. Näin myös voittomahdollisuutesi kasvavat! Kurikan kaupunki jakaa viikoittain omissa sosiaalisen median kanavissaan viikon parhaita suosituksia.

Huomioithan, että vain julkisessa profiilissa julkaistut päivitykset voivat osallistua arvontaan, sillä yksityisten tilien päivitykset eivät näy meille.

Arvonta suoritetaan 27.3.2020, ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kampanjan ja arvonnan järjestää Kurikan kaupunki. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Facebook, Instagram ja Twitter eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kampanja liity mitenkään Facebookiin. Jokainen osallistuja vapauttaa Facebookin, Instagramin ja Twitterin kaikesta vastuusta. 

Tapahtuma muualla verkossa