Siirry sisältöön
‹ Palaa Tapahtumalistaan

SeAMKin infotilaisuus sairaanhoitajaopinnoista Kurikassa

24.02.2022 16:15 – 24.02.2022 17:30, Verkkotapahtuma, Kurikka

Tervetuloa sairaanhoitajaopintojen infoon
24.2. klo 16.15 -17.30

SeAMKissaalkaa syksyllä 2022 Kauhavan ja Kurikan alueelle suunnatut sairaanhoitajaopinnot. Kyseessä on verkkopainotteinen monimuoto-toteutus, joka sopii erityisen hyvin työssä käyville. Haku opintoihin tapahtuu yhteishaussa 16-30.3.2022.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet mukaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun infoon, jossa kerromme Kurikan ja Kauhavan alueilla toteutettavien sairaanhoitajaopintojen sisällöstä ja toteutuksesta. Lisäksi esittelemme lyhyesti opintososiaalisia etuja.

Tilaisuus pidetään Teams-verkkoalustalla. Infoon pääset suoraan klikkaamalla tätä linkkiä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä. Etukäteisilmoittautumista ei tarvita.

Parhaan tuloksen saat, jos osallistut varsinaiseen tilaisuuteen, jolloin voit kysyä mahdolliset kysymyksesi suoraan koulutuksen järjestäjältä. Tilaisuus myös tallennetaan, joten jos et pääse kuuntelemaan suoraa tilaisuutta, voit katsoa sen jälkikäteen. Tallenteen linkki löytyy kaksi viikkoa infon jälkeen täältä: https://www.seamk.fi/maakuntakorkeakoulu

Lue lisää sairaanhoitajakoulutuksesta SeAMKin sivuilta: https://www.seamk.fi/kaikki-koulutukset/sairaanhoitaja-amk-verkkopainotteinen-monimuotototeutus/

Lisätiedot paikallisesti:
SeAMK Maakuntakorkeakoulu
Kurikka
Tarja Sandvik
tarja.sandvik@seamk.fi
040680 7180

Verkkotapahtuma, Kurikka

Tapahtuma muualla verkossa

Tapahtuman järjestäjä

SeAMK