Siirry sisältöön
‹ Palaa Tapahtumalistaan

Rekrymessut Kampuksella

23.01.2020 12:00 – 15:00, Kurikan Kampus

Kurikan lukio ja Sedu järjestävät yhteistyössä Kurikan kaupungin kanssa rekrymessut Kurikan Kampuksella 23.1.2020. Tapahtumaan on kutsuttu kaikki kurikkalaiset toisen asteen opiskelijat Jalasjärven, Jurvan ja Kurikan oppilaitoksista. Toisen asteen oppilasmäärä on lähes tuhat opiskelijaa, joten odotettavissa on vilkas tapahtuma ja järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni kurikkalainen yritys osallistuu tapahtumaan. Osallistuminen on yrityksille maksutonta, vain ennakkoilmoittautuminen on tarpeen.

YRITTÄJÄ ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Tapahtuman tavoitteena on tuoda kurikkalaisia yrityksiä ja opiskelijoita yhteen ja näin helpottaa opiskelijoiden kesätyöpaikan löytymistä. Tilaisuus on myös yrityksille mahdollisuus esitellä omaa tekemistään tulevaisuuden tekijöille ja hakea myös kiireapulaisia tai pidempiaikaista työvoimaa suoraan koulunpenkiltä.

Rekrymessuilla nähdään myös näyte lukion opiskelijoiden ja yritysten yhteistyöstä. Kurikan lukion Työelämäviestintä-kurssin opiskelijat käyvät joulukuun aikana tutustumassa neljään kurikkalaiseen yritykseen ja valmistelevat näiden yritysten messuosaston yhdessä yritysten kanssa.

Kurikan Kampus

Huovintie 1, 61300 Kurikka

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy