Siirry sisältöön
‹ Palaa Tapahtumalistaan

Nuorten arvaamaton todellisuus somessa

23.11.2023 18:00 – 23.11.2023 21:00

Tiedätkö, millainen on yläkoululaisen todellisuus sosiaalisessa mediassa? Somessa on paljon hyvää, mutta myös paljon ikävää ja haitallista, mikä ei välttämättä ole aikuisen helppoa havaita. Vaasan yliopiston professori Tanja Sihvonen on tulossa puhumaan Kurikan kampukselle (Huovintie 1) torstaina 23.11.2023 klo 18 alkaen. Hänen puheenvuoronsa aiheena on ”Nuorten arvaamaton todellisuus somessa”. Luennon jälkeen on mahdollisuus keskustella aiheesta professori Tanja Sihvosen ja Kurikan yläasteen rehtorin Tuula Pukkalan johdolla. Lopuksi pizzabuffet. Tilaisuus on avoin kaikille, ja se on tarkoitettu erityisesti yläkouluikäisille ja heidän vanhemmilleen.

Luento-osuus myös striimataan, ja saat linkin sähköpostiisi, jos ilmoittaudut ennakkoon etäosallistujaksi. Tilaisuus on osallistujille maksuton, mutta iltapalapizzojen riittävyyden varmistamiseksi tarvitsemme ennakkoilmoittautumisen viimeistään torstaina 16.11.2023.

Sopeva järjestää luennon ja keskustelun ajaksi lapsiparkin pienille lapsille Kampuksen liikuntasalissa. Lapsiparkkiin tarvitaan ennakkovaraus, jonka voi tehdä ennakkoilmoittautumisen yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Kurikan Kampus (Huovintie 1)

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ennakkoon tapahtumaan ja varaa mahdollinen lapsiparkki viimeistään torstaina 16.11.2023

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuman järjestäjä

Kurikan kaupunki