Siirry sisältöön
‹ Palaa Tapahtumalistaan

Miksi laajentaa verkkokauppaan? -verkkotapahtuma yrityksille

10.11.2020 08:30 – 10.11.2020 10:30

Oletko verkkokaupan perustamista tai kehittämistä harkitseva yritys? Jos olet, niin kannattaa tulla kuulolle ti 10.11.2020 klo 8:30-10:30 ”Miksi laajentaa verkkokauppaan?” -verkkotapahtumaan. Tapahtumassa 5 yrittäjää kertoo kuinka heidän verkkokaupan käynnistäminen ja pyörittäminen on onnistunut. Lisäksi verkkokaupan asiantuntija ja konkari Mika Niemi luo laajemman katsauksen verkkokaupan näkymiin ja lainalaisuuksiin.

Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta ja ilmoittaudu tapahtumasivuilta: https://www.seutukaupunkiosaajat.fi/yritysverkostot/miksi-laajentaa-verkkokauppaan-10-11-2020 .

Tapahtuma on ilmainen ja sen järjestää Seutukaupunkien yritysverkostot projekti yhdessä Kurikan kaupungin ja muiden seutukaupunkien yrityspalvelujen kanssa.

Tapahtumaa voi seurata etänä tai voit tulla järjestämäämme “kisakatsomoon” Yrityspalvelupiste Formuun seuraamaan tapahtumaa yhdessä muiden kanssa. Kisakatsomon toteutuminen vahvistetaan vielä erikseen tapahtumaa edeltävällä viikolla ja koronatilanteen vuoksi ilmoittautuminen ennakkoon on välttämätöntä. Huom. kisakatsomossa kahvit tarjolla jo 8:00-8:30.

“Kisakatsomo” Yrityspalvelupiste Formussa
Keskuspuistikko 14, Kurikka
Muistathan ilmoittautua ennakkoon.

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä

Tapahtuma muualla verkossa

Tapahtuman järjestäjä

Seutukaupunkien yritysverkostot projekti