Siirry sisältöön
‹ Palaa Tapahtumalistaan

Kurikan pyöräilykampanja 3.5.–31.10.2021

03.05.2021 – 31.10.2021
Kilometrikisa

Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään. Säännöllinen pyöräily edistää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, on edullista, melutonta ja ympäristöystävällistä. YK:n tuoreen määritelmän mukaan polkupyörä on planeetan paras kulkuneuvo! Lähde sinäkin siis pyöräilemään ja osallistu kampanjaan.

Kurikan pyöräilykampanjaan osallistumisen kolme tapaa! Osallistu vaikka kaikkiin!

1. Pyöräilyvihkot

Kurikan kaupungin alueella on 31 pyöräilykampanjan laatikkoa. Laatikoista löytyy vihot, joihin voi kirjoittaa nimen ja osallistua kampanjan arvontaan. Pyöräilyvihkoihin merkittävistä suorituksista suoritetaan arvonta perinteiseen tapaan kampanjan päätyttyä 31.10.2021.

2. QR-koodit

Pyöräilykampanjan postilaatikoista löytyy lisäksi QR-koodi, jonka voit avata kännykäsi takakameralla. QR-koodilla pyöräilykampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan kuukausittain lisäpalkintoja aikavälillä 7.6–30.9.2021. Jätä henkilötietosi ja pyöräilykampanjan postilaatikon sijainti QR-koodista avautuvaan kyselyyn niin osallistut arvontaan! Ohjeet QR-koodin käyttöön sivun lopussa.

Kampanjan postilaatikot löydät tästä kartasta.

3. Osallistu myös Kurikan kaupungin liikuntatoimen joukkueeseen kilometrikisassa!

Kurikan kaupungin liikuntatoimi on perustanut joukkueen valtakunnalliseen kilometrikisaan, jossa osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat sekä omaa että joukkueen saldoa. Riittää kun rekisteröidyt sivustolle osoitteessa: www.kurikka.fi/kilometrikisa, liityt joukkueeseen Kurikan liikuntatoimi (osallistumiskoodi: liikuntatoimi2021) ja kirjaat suorituksesi!

Ohjeet QR-koodin lukemiseen

QR-Koodien lukemiseen tarvitaan kameralla varustettu mobiililaite (kännykkä tai tabletti), joka on yhteydessä internettiin. Koodin voit lukea joko erikseen asennetulla ohjelmalla (google play kauppa) tai google haku toiminnolla. iPhone puhelimien kamerat tunnistavat QR-koodit automaattisesti. Alla ohjeet siihen, kuinka luet QR-koodin googlen haku toimintoa käyttäen.

1. Avaa mobiililaitteella google-sovellus ja paina G-kirjainta.

1. avaa mobiililaitteella Google-sovellus ja paina G-kirjainta

2. Paina seuraavaksi oikeassa reunassa näkyvää värikästä neliötä tai kameraa.

2. Paina seuraavaksi oikeassa reunassa näkyvää värikästä neliötä tai kameraa

3. Suuntaa puhelimen takakamera kohti QR-koodia, avaa linkki ja vastaa kyselyyn.

3. Suuntaa puhelimen takakamera kohti QR-koodia, avaa linkki ja vastaa kyselyyn