Siirry sisältöön
‹ Palaa Tapahtumalistaan

Kurikan kaupunginkirjaston SATUTUOKIO – MIELETÖN MYSTINEN KEKKERIHÄSSÄKKÄ 16.12. klo 13

16.12.2021 13:00 – 16.12.2021 13:30, Kurikan kaupunginkirjasto

Tervetuloa poikkeukselliseen satutuokioon Kurikan kaupunginkirjastoon torstaina 16.12. klo 13!

Satutuokiossa nähdään MIELETÖN MYSTINEN KEKKERIHÄSSÄKKÄ!

Mieletön Mystinen Kekkerihässäkkä on vuorovaikutuksellinen tarina ystävyydestä. Esitys on jatkoa Mielettömälle Mystiselle Metsäseikkailulle joka nähtiin Kurikan pääkirjaston satutuokiossa 16.5.2019. Metsäseikkailu on saanut erinomaisen vastaanoton päiväkodeissa ja kirjastossakin siitä nautittiin täysin siemauksin! Esityksen kerto on n. 30min ja sisältää osallistavaa draamaa ja musiikkia. Esityksessä käytetty musiikki on itse sävelletty ja sanoitettu. Musiikin tuottamiseen käytetään erilaisia soittimia, joita lapsilla on myös mahdollisuus päästä esityksen jälkeen kokeilemaan. Esitys sopii kaikenikäisille.

”Juuri kun ystävykset Naavakainen ja Tökkyrä ovat saaneet Mystisen Metsän asiat mallilleen, alkaa tapahtua kummallisia asioita. Soivassa Satumetsässä on alkanut perinteisten syyskekkereiden valmistelut mutta mitä ihmettä! Yksikään sävelsieni ei soi eikä melodiamänty humise. Miten käy kekkereiden? Mikä kumma on saanut metsän hiljenemään? On aika Naavakaisen ja Tökkyrän tarttua toimeen ja ratkaista Mielettömän Mystisen Kekkerihässäkän arvoitus!”

Mieletön Mystinen Kekkerihässäkän esittää meille Kruuvaus. Kruuvaus on jyväskyläläinen kahden naisen kokoonpano, joka tarjoaa äänen- ja kehonhuoltokoulutuksia sekä musiikkipalveluita. Kruuvauksella on vankka kokemus myös lastenteatterin parissa työskentelystä. Tiina on musiikkipedagogi (AMK), joka laulunopettajan työnsä ohella tekee mm. lastenteatteriesitystä Sointu ja Ruska-Ruua sekä työskenteli useamman vuoden Viherlaaksossa satuhahmona. Emmi on fysioterapeutti (AMK), joka on ollut niin ikään Viherlaaksossa satuhahmona ja lisäksi kouluttanut Seikkailupuisto Peukkulan näyttelijöitä sekä tuottanut useamman vuoden kesän satusisältöä sinne. Hän on myös jäsenenä Lastenteatteri Loihussa. Molemmat ovat olleet mukana myös Crom-teatterin lastenteatteriesityksissä.

Mahdollisuuksien mukaan esitys myös striimataan KurikkaLiven-youtubekanavalle www.youtube.fi/kurikkalive Esityksestä jää myös mahdollisesti tallenne, jolloin esityksen voi katsoa myös jälkikäteen!

Kerkkerihässäköimisiin!

Kurikan kaupunginkirjasto

Seurapuistikko 2

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Tapahtuma muualla verkossa

Tapahtuman järjestäjä

Kurikan kaupunginkirjasto