Siirry sisältöön
‹ Palaa Tapahtumalistaan

Kurikan kumppanuuspöytä

24.02.2021 17:00 – 24.02.2021 19:00

Miten Kurikan asukkaiden palveluja parannetaan kuntien ja yhdistysten yhteistyöllä? Millainen on järjestöystävällinen kunta?

Näitä asioita pohditaan keskiviikkona 24.2. klo 17.00 järjestettävässä kumppanuuspöydässä, joka järjestetään Teams-sovelluksen kautta.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Alueen asukkaille ja järjestöille tarkoitettu kumppanuuspöytä on Kurikan kaupungin ja JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän yhteistyötahoineen järjestämä tilaisuus. Pöydän ympärille ovat tervetulleita niin kurikkalaiset asukkaat, yhdistykset, yritykset kuin yhteisötkin.

Kumppanuuspöydässä toimijat kohtaavat, oppivat tuntemaan toisiaan ja suunnittelevat yhteistyötä. Kun asioita sovitaan yhdessä, päällekkäisyydet vähenevät ja toiminta tehostuu. Siitä on hyötyä kaikille.

Pöytä yhdistää aktiiviset kansalaiset ja synnyttää uusia ratkaisuja yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Kumppanuustyö hyödyttää jokaista.

Kumppanuuspöytä on myös kansalaisvaikuttamisen kanava, jolla asukkaiden ja muiden toimijoiden ääni saadaan kuuluviin päätöksenteossa. Sen vuoksi on toivottavaa, että myös luottamushenkilöt ja muut päätöksentekijät tuntevat asian omakseen ja tulevat mukaan kuulolle ja keskustelemaan.

Tule kumppanuuspöytään sanomaan toiveesi tai kertomaan oman yhdistyksesi palveluista. Etsitään yhteistyökuvioita ja kehitetään uusia toimintamalleja.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan keskiviikkona 24.2. klo 17.00!

Tilaisuuteen pääset liittymään painamalla tästä.