Siirry sisältöön

Rehtorin virka haettavana

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämänvaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 21 000) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi, Facebook ja Instagram: Kurikan kaupunki

Sivistystoimessa on haettavana 31.10.2019 klo 12.00 mennessä

rehtorin virka 1.8.2020 alkaen toistaiseksi

Alkusijoituspaikka on Jurvan yhtenäiskoulu, jossa on n. 345 oppilasta  vuosiluokilla 1-9. Lisäksi Asumiskoti Tuiskun tiloissa toimii pienryhmä.

Edellytämme kelpoisuuden lisäksi pedagogista osaamista. Toivomme hakijalta erityisesti hyviä yhteistyö- ja esimiestaitoja, riittävää tietotekniikan osaamista sekä innostusta uuden opetussuunnitelman mukaiseen kehittämistyöhön.  Rehtorina johdat ja kehität kouluasi osana koko kaupunkimme perusopetusta yhteistyössä muiden koulunjohtajien kanssa.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot kirjaamoon. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  Kirjalliset hakemukset liitteineen sivistyslautakunnalle osoitettuna os. Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua vaalipäätöksen tiedoksisaannista. Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tiedustelut sivistysjohtaja Päivi Hernesmaa, puh. 050 303 2540 tai kasvatus- ja opetuspäällikkö Anne-Mari Packalén-Reinikainen, puh. 044 550 2697.

Kurikassa 3.10.2019                      Sivistyslautakunta