Siirry sisältöön

Nuorten työpajaohjaajan määräaikainen sijaisuus haettavana

Kurikan kaupungin nuorisotoimi hakee

– Nuorten työpajaohjaajaa, määräaikainen sijaisuus ajalle 8.3.-30.4.2021

Työpajaohjaajan tehtäviin kuuluu nuorten valmentaminen ja osaamisen kasvattaminen monipuolisten työtehtävien avulla nuorten työelämävalmiuksien parantamiseksi sekä toimiminen yhteistyössä kaupungin etsivän nuorisotyön, muiden sidosryhmien ja viranomaisten kanssa. Nuorten työpajan yksiköt sijaitsevat Kurikassa, Jurvassa ja Jalasjärvellä.

Sijoituspaikkana on Jalasjärven pajayksikkö.

Edellytämme hakijalta sosiaalialan koulutusta. Eduiksi luetaan hyvä toimintaympäristön tuntemus ja kokemus haettavan tehtävän toimialalta, hyvät atk- ja käsityötaidot, omatoimisuus ja innovatiivinen ote arjen työtehtävissä sekä kykyä toimia laajoissa moniammatillisissa verkostoissa. Toimi edellyttää oman auton käyttöä sekä toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on 38,25 tuntia/viikko ja palkkaus KVTES:n mukainen.

Haku ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry .fi (hakusana Kurikka). Liitteeksi ansioluettelo/ CV. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.  Kirjalliset hakemukset liitteineen sivistysjohtajalle osoitettuna 3.3.2021  klo 16.00 mennessä os. Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain (504/2002) mukainen ote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tiedustelut: vapaa-aikatoimen päällikkö Johanna Silander 044 732 1102 tai

nuorisotoimen päällikkö Minna Hankaniemi 050 545 1980

Kurikassa    23.2.2021                                                    Sivistysjohtaja