Siirry sisältöön

Määräaikainen työllisyyskoordinaattori haettavana

Kurikan kaupunki hakee määräaikaista työllisyyskoordinaattoria aj. 1.2.2021-30.6.2023.

Työllisyyskoordinaattori vastaa Kurikan kaupungin työllisyyspalveluiden suunnittelusta ja koordinoinnista. Kohderyhmänä ovat kaupungin osarahoittaman työmarkkinatuen saajat, heille tarjottavien palveluiden suunnittelu ja kehittäminen.

Työllisyyskoordinaattori osallistuu kuntakokeilun palveluprosessin suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä tiedottamiseen ja viestintään.

Työllisyyskoordinaattorilta toivotaan yhteistyökykyä, aktiivista kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan työllisyydenhoidon palvelujärjestelmän ja toimialaa koskevan keskeisen lainsäädännön tunteminen. Työllisyyskoordinaattorilta toivotaan soveltuvaa tutkintoa sekä työkokemusta työllisyydenhoidon työtehtävissä.

Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä paineensietokykyä ja joustavuutta.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta (työavain nro 332313). Hakea voi myös kirjallisesti os. Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Kirjalliseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo.  Hakemuksia ei palauteta.

Viran hakuaika päättyy 20.1.2021 klo 15.00. 

Palvelussuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Tiedustelut: apulaiskaupunginjohtaja Juha Luukko p. 044 550 2639 tai juha.luukko@kurikka.fi

Kurikassa 11.1.2021

Kaupunginhallitus