Siirry sisältöön

Kurikan uimahalleihin otetaan käyttöön ajanvaraus pe 7.1.2022 alkaen

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on 4.1.2022 tehnyt päätöksen, jonka tarkoituksena on vähentää lähikontaktien aiheuttamaa koronavirustartunnan riskiä erilaisissa sisä- ja ulkotiloissa. Päätös on voimassa 7.-31.1.2022. Päätös aiheuttaa muutoksien Kurikan uimahallien toimintaan perjantaista 7.1.2022 alkaen.

Kurikan uimahalli Molskiksessa ja Jalasjärven uimahalli Polskiksessa otetaan käyttöön ajanvaraus. Ajanvarauskäytännöllä rajataan uimahallin asiakasmäärä sellaiseksi, että turvavälit voidaan säilyttää. Uimahalliajan voi varata osoitteesta https://vello.fi/uimahallimolskis/ tai soittamalla uimahalliin. Molskiksessa voi olla kerrallaan 40 asiakasta ja Polskiksessa 15.

Ajanvaraus onnistuu myös paikan päällä uimahallissa, jos uimahallissa on sillä hetkellä vielä tilaa. Lisäksi uimahallien siivousta tehostetaan, ja asiakkaat ohjataan pukuhuoneisiin mahdollisimman etäälle toisistaan.

Uimahallista muistutetaan myös, että jokaisella kävijällä on vastuu huolehtia omalta osaltaan terveysturvallisesta uimahallikäynnistä.

www.kurikka.fi/uimahallit