Siirry sisältöön

Kurikan hiihtokampanja 10.1.-10.4.2022

Kampanja tavoitteen on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia hiihtämään. Säännöllisellä liikunnalla on tutkitusti lukuisia hyviä vaikutuksia fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen. Murtomaahiihto on yksi parhaista liikuntamuodoista, koska se kehittää kestävyyskuntoa, lihaskuntoa ja tasapainoa. Hiihtäminen on nivelystävällinen laji, jossa jokainen voi helposti säädellä, miten tehokkaasti itseään rasittaa. Lähde siis sinäkin kohentamaan kuntoasi hiihtämällä ja osallistu kampanjaan.

Hiihtokampanjaan osallistumisen neljä tapaa. Osallistu vaikka kaikkiin!

1. Hiihtovihot

Kurikan kaupungin alueella on yhteensä 16 hiihtokampanjan laatikkoa. Laatikoista löytyy vihot, joihin voi kirjoittaa nimen ja osallistua kampanjan arvontaan. Hiihtovihkoihin merkittävistä suorituksista suoritetaan arvonta perinteiseen tapaan kampanjan päätyttyä 10.4.

Hiihtokampanjan laatikot kartalla

2. Qr-koodit

Kurikan liikuntatoimi arpoo QR-koodilla hiihtokampanjaan osallistuneiden kesken palkintoja aikavälin 10.1.-10.4.2022 suorituksista. Osallistumiseksi arvontaan sinun tulee vain jättää yhteystietosi joko puhelinnumeron tai sähköpostin kautta.

Osallistu alla olevasta linkistä:

Hiihtokyselyyn tästä

3. Kilometrikisa

Leikkimielinen ja kannustava kilpailu, jossa jokaisen on tarkoitus hiihtää mahdollisimman paljon kilometrejä. Suorituskortteja löytyy kaupungin uimahalleilta ja kaupungin nettisivulta, mistä sen voi tulostaa. Korttien palautus 15.4.2022 mennessä kaupungin uimahalleille tai sähköpostilla osoitteeseen samuli.maenpaa@kurikka.fi. Korttien palauttaneiden kesken arvotaan myös palkintoja kampanjan päätyttyä.

Kilometrikisan suorituskortti löytyy alla olevasta linkistä:

Tulosta suorituskortti tästä

4. Lasten hiihtobingo

Kouluikäisille ja sitä nuoremmille hiihtäjille suunniteltu hiihtobingo kannustaa kokeilemaan hiihtoa ja tutustumaan erilaisiin latureitistöihin. Tavoitteena on löytää hiihtolaatikoista hiihtobingon koodisana, joka kirjoitetaan bingopohjaan samaa väriä olevaan, kuvalliseen palloon. Alueemme kuudentoista hiihtobingon laatikoiden sijainnit löydät tästä kartasta. Kerää siis omaan hiihtobingoosi suora vaakaan tai pystyyn ja olet ansainnut ensimmäisen palkinnon! Mikäli ahkeroit kovasti ja ehdit kerätä koko hiihtobingon täyteen, palkinnon suuruus kasvaa entisestään!

Palkinnot voi noutaa Uimahalli Molskiksesta, Uimahalli Polskiksesta sekä Jurvan kirjastolta aukioloaikojen mukaan. Palauttaessasi bingopohjan kampanjan loppuun mennessä (15.4.2022) uimahalleille tai sähköpostiin samuli.maenpaa@kurikka.fi osallistut arvontaan.

Huomioithan, että uimahallit ovat suljettuina 17.1. alkaen koronarajoitusten vuoksi. Palkintoja voi noutaa uimahalleilta niiden avauduttua. Rajoituksien muutoksia voit seurata tästä.

Hiihtobingoja löytyy kirjastoilta ja uimahalleilta sekä alla olevasta linkistä tulostettavaksi:

Kouluikäisille suunnattu 4×4 hiihtobingo Alle kouluikäisille suunnattu 2×2 hiihtobingo