Siirry sisältöön

Kulttuuripäällikön virka haettavana

Kurikan kaupungin sivistysosastolla on haettavana 16.03.2021 klo 12.00 mennessä kulttuuripäällikön virka.

Virka tulee ottaa vastaan viimeistään 1.5.2021 alkaen.  Virka täytetään toistaiseksi.

Kulttuuripäällikkö johtaa ja kehittää Kurikan kaupungin organisaatiossa vapaa-aikatoimen vastuualuetta  vapaa-aikalautakunnan alaisuudessa. Vapaa-aikatoimella on kokonaisvastuu tuottaa ja kehittää kunnallisia palveluja asetettujen strategisten linjausten ja tavoitteiden mukaisesti.  Vastuualueeseen kuuluu kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut.

Kulttuuripäällikön tehtäviin kuuluu mm. vastuualueen esimiestehtävät, toimialansa palvelujen ja kulttuuri- ja taidetoiminnan kehittäminen, suunnittelu ja tuottaminen, kulttuuripalvelujen tiedotus ja markkinointi, kulttuurijärjestöjen ja kulttuuritoimijoiden toiminnan tukeminen, kulttuuritoimen hankesuunnittelu ja –hallinnointi sekä seutukunnalliset kulttuurihankkeet ja kulttuuriyhteistyö.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Virkaan valittavalta toivotaan aiempaa kokemusta kulttuuripalveluiden toimialalta, hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja, vastuualueen verkostojen ja sidosryhmien tuntemusta ja vastuullisuutta kehittää vastuualueen toimintaa. Eduksi katsomme kokemuksen vaativista esimiestehtävistä sekä kokemuksen kunnallishallinnosta.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot kirjaamoon. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävää voi hakea myös kirjallisesti. Kirjalliset hakemukset liitteineen toimitetaan sivistysjohtajalle osoitettuna os. Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61300 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja: Sivistysjohtaja Päivi Hernesmaa, puh. 050 303 2540, paivi.hernesmaa@kurikka.fi Kurikassa 23.2.2021                                                                             Sivistysjohtaja