Siirry sisältöön

Kulttuuripäällikön tehtävä haettavana

Kurikan kaupungin sivistystoimi hakee toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään kulttuuripäällikköä viimeistään 1.9.2020 alkaen.

Työnkuvaan kuuluu mm. kulttuuripalvelujen ja kulttuuri- ja taidetoiminnan järjestäminen, suunnittelu, tuottaminen ja kehittäminen, kulttuuripalvelujen tiedotus ja markkinointi, kulttuurijärjestöjen ja kulttuuritoimijoiden toiminnan tukeminen, kulttuuritoimen hankesuunnittelu ja –hallinto, seutukunnalliset kulttuurihankkeet ja kulttuuriyhteistyö.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi alan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävään valittavalta toivotaan aiempaa kokemusta kulttuuripalveluiden toimialalta, hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja, toimialueen verkostojen ja sidosryhmien tuntemusta ja vastuullisuutta palvelualueen toiminnan kehittämiseksi.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta 5.6.2020 klo 12.00 mennessä. Hakemuksen voi jättää myös paperisena osoitteeseen Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka.  Hakemuksia ei palauteta.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Hernesmaa Päivi
sivistysjohtaja
paivi.hernesmaa@kurikka.fi
050 303 2540
Laurintie 21, 61300 Kurikka